Stormfulde højder

Værkstedet

22. sep. - 16. dec. 2021

Spilletider

Hverdage kl. 20
Lørdage kl. 15

Pris pr. pakke (3 forestillinger)

350 - 400 kr.  

Varighed

Ca. 1 time og 30 min. (der er ingen pause).

Datoer

22. september - 16. december 2021

Sted

Værkstedet

SERIETEATER EFTER EMILY BRONTËS ROMAN

Hvem siger, at serier skal opleves hjemme i sofaen?

 

Vi giver streamingtjenesterne kamp til stregen og viser Emily Brontës verdensberømte og elskede kærlighedsdrama som serieteater. I teatrets intense rum udspiller historien sig lige foran dine øjne. Fortællingen om den ulykkelige kærlighed mellem de unge rebeller Catherine og Heathcliff strækker sig over flere årtier. Som publikum kommer du helt tæt på de unges passion og umulige valg.

 

Emily Brontës berømte kærlighedshistorie Stormfulde højder er fyldt med passion, vildskab, død og hævn. Historien tager sin begyndelse i 1770’ernes Nordengland. Her på Yorkshires hede på godset Wuthering Heights og herregården The Grange bor familierne Earnshaw og Linton. Den forældreløse og fattige dreng Heathcliff adopteres ind i Earnshaw familien, og det bliver skæbnesvangert for alle.

 

Venskabet mellem børnene Catherine og Heathcliff udvikler sig til en umulig romance præget af lidenskab, misforståelser og stærke følelser. Som en vild flod skaber deres oprørske og ulykkelige kærlighedshistorie dønninger langt ind i den næste generation og helt ind i døden.

 

TEATER SOM SERIE
Vi har valgt at tilbyde Stormfulde højder som serieteater. Historien fortælles i 3 afsnit, som spiller henover efteråret. Hvert afsnit varer ca. 1 time og 30 min. (præcis spilletid oplyses kort tid inden premieren).

 

Når du klikker på KØB, får du vist alle pakkerne. For hver pakke står den første dato øverst, mens alle 3 datoer er vist i linjen under. Når du vælger en pakke, ligger datoerne i pakken fast. Du vælger altså 3 bestemte dage at se forestillingen på. Herunder er en oversigt, over hvilke datoer du kan vælge:

 

FORPREMIERE

Pakke 1: 20. sept. + 19. okt. + 22. nov. 2021

Pakke 2: 21. sept. + 20. okt. + 23. nov. 2021

PREMIERE

Premierepakke: 22. sept. + 21. okt. + 24. nov. 2021

 

SPILLEDATOER

Pakke 1: 23. sept. + 22. okt. + 25. nov. 2021

Pakke 2: 24. sept. + 23. okt. + 26. nov. 2021

Pakke 3: 25. sept. + 25. okt. + 27. nov. 2021

Pakke 4: 27. sept. + 26. okt. + 29. nov. 2021

Pakke 5: 28. sept. + 27. okt. + 30. nov. 2021

Pakke 6: 29. sept. + 28. okt. + 1. dec. 2021

Pakke 7: 30. sept. + 29. okt. + 2. dec. 2021

Pakke 8: 1. okt. + 30. okt. + 3. dec. 2021

Pakke 9: 2. okt. + 1. nov. + 4. dec. 2021

Pakke 10: 4. okt. + 2. nov. + 6. dec. 2021

Pakke 11: 5. okt. + 3. nov. + 7. dec. 2021

Pakke 12: 6. okt. + 4. nov. + 8. dec. 2021

Pakke 13: 7. okt. + 5. nov. + 9. dec. 2021

Pakke 14: 8. okt. + 6. nov. + 13. dec. 2021

Pakke 15: 9. okt. + 8. nov. + 14. dec. 2021

Pakke 16: 11. okt. + 9. nov. + 15. dec. 2021

Pakke 17: 12. okt. + 10. nov. + 16. dec. 2021

Bag forestillingen

Frit efter romanen af

EMILY BRONTË

Manuskript og iscenesættelse

VIBEKE WREDE

Scenografi

PETER DE NEERGAARD

Kostumer

LAURÉLINE GORMSEN DÉMONET

Komponist

Alexander Wrede Elung

Lys- og lyddesign

Kisser Rosenquist

Stagefight

Adam Brix

Medvirkende

Praktiske informationer

Odense Teater følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer i forbindelse med Covid-19, og vi træffer alle nødvendige forholdsregler om god hygiejne og sikkerhed. Du skal ikke fremvise corona-pas, når du besøger teatret.

Har du billet til en forestilling, vil du få dage før modtage mere information om vores retningslinjer via mail. 

Afstand og rengøring
Teatret bliver løbende rengjort mellem forestillingerne. Der er adgang til håndsprit alle relevante steder – også ved ind- og udgange. Aktuelle afstandskrav opfyldes både i og udenfor salene. 

Aflysning
Hvis en forestilling mod forventning bliver aflyst, får du selvfølgelig besked med det samme og dine penge retur.

Refusion
Hvis du eller andre i din husstand er smittet med Covid-19, må du ikke møde op i Odense Teater, da det udgør en risiko for andre gæster. Du kan derfor ved sygdom få dine billetter refunderet eller flyttet til en anden dag.

Kontakt Odense Teater senest sidste hverdag før forestilling kl. 14.00 på tlf. 66 12 00 52.

Du er altid velkommen til at kontakte os på odenseteater@billetten.dk

Forestillingen starter på det tidspunkt, der står skrevet på din billet. Dørene åbner en time før dette tidspunkt, og vi ser gerne, at du kommer i god tid, så du kan nå at finde din plads og sætte dig til rette inden forestillingen starter. 

Kommer du for sent til en forestilling, og er dørene lukkede, kan du først blive lukket ind i en eventuel pause. Billetter refunderes ikke.

Uanset om du skal i teatret i Jernbanegade eller i kulturhuset Odeon, så anbefaler vi at bruge parkeringskælderen under kulturhuset Odeon, da der rigeligt med plads. 

Der er fire forskellige indgange, og den der ligger tættest på teatret i Jernbanegade er ind/udkørsel via Nørregade lige ved Fakta – den hedder Vest. Hvis du skal i Teatersalen er alle indgange gode. 

Læs mere om parkering

I Jernbanegade er der gratis garderober, du kan benytte på eget ansvar. Der er dog ikke så mange, så hvis der er fyldt er du velkommen til at tage dit overtøj med ind i salen. 

I Teatersalen i Odeon er der bemandede garderober i underetagen til 20 kr. Ønskes dette ikke, kan du tage dit overtøj med ind i salen eller benytte garderobestativer i foyeren.

Det står på din billet, hvor du skal sidde henne i salen. På alle vores scener er der personale til stede, som kan hjælpe dig med at finde din plads. Der er først adgang til salen, når personalet åbner dørene.

På Værkstedet og Foyerscenen er der unummererede pladser. Er du dårligt gående, seende eller hørende kan du henvende dig til en forhuspersonalet og få reserveret en plads i salen.

Du kan altid købe lækre snacks og drikkevarer før forestillingen i vores foyerområder. Du kan bestille dine drikkevarer til pausen inden forestillingen starter, så slipper du for eventuel kø. Du må gerne nyde dine drikkevarer og snacks inde i salen. Vi opfordrer dog til, at larme så lidt som muligt

Nelle's i Jernbanegade
Den populære Odense-kæde Nelle's driver caféen på Odense Teater i Jernbanegade. Så om du skal i teatret og se en forestilling og skal have stillet den lille sult, eller om du bare skal ud og hygge, så klarer de den. Læs mere om Nelle's

Odeon
Skal du opleve en forestilling i Teatersalen i Odeon, så kan du at besøge Café Odeon Social eller Restaurant Schiøtz. Læs mere om Odeons spisesteder.

Hvis der er pause i forestillingen, skriver vi det her på hjemmesiden under den pågældende forestilling umiddelbart inden premieren. Pauserne varer typisk 15 minutter. Vær opmærksom på, hvornår klokken ringer i foyeren - når klokken ringer, skal du gå til din plads.

I kunsten kan livet kendes