Syng sammen med Odense Teater

Store Scene
Pris

95 kr. 

Varighed

1 time og 15 minutter

Pris

95 kr. 

Varighed

1 time og 15 minutter

Syng sammen med Odense Teater

Er du ung, gammel eller midt imellem?

 

Alle kan være med, når vi sætter klaveret på Store Scene og indbyder til første omgang af fællessang 29. september.

Elsker du at synge sammen med andre og mærke magien, når mange stemmer bliver til én, så er fællessang med Odense Teater et godt sted at være med. 

Her er rum til alle slags stemmer, når vi synger kendte danske og engelske popsange, og der bliver helt sikkert plads til både grin, sang, gode historier og måske nye bekendtskaber. Så læn dig trygt ind i musikken og syng med alt, hvad du har på hjertet.

Det er sangcoach og specialist i fællessang, Gitte Degn, der styrer slagets gang, og med sig på scenen har hun to skuespillere.

Det vil være forskelligt fra gang til gang hvilke skuespillere, der er med til arrangementet. 

Onsdag 23. februar 2022 16.30 (Louise Davidsen og Niels Skovgaard Andersen)
Onsdag 30. marts 2022 16.30 (Anders Gjellerup Koch og Githa Lehrmann)
Onsdag 11. maj 2022 16.30 (Freja Klint Sandberg og Mikkel Bay Mortensen)
Onsdag 15. juni 2022 16.30 (Klaus T. Søndergaard og Claus Riis Østergaard)

Gitte Degn som vært

Uanset hvilken aften du vælger at Synge sammen med Odense Teater, så er du i goder hænder. Vi er nemlig så heldige at sanger og sangtræner Gitte Degn er vært på alle arrangementer. 

Gitte har speciale i fællessang og har siden 2008 samarbejdet med virksomheder, højskoler, kulturinstitutioner og kirker om at udbrede glæden ved at synge sammen. 

Gitte vil hver gang få hjælp fra to skuespillere, der vil være med til at give dig en fantastisk aften fuld af musik og fællesskab! 

Gitte Degn, Syng sammen Odense Teater
Gitte Degn

Skuespillerne 6. december 2021

Praktiske informationer

Odense Teater følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer i forbindelse med Covid-19, og vi træffer alle nødvendige forholdsregler om god hygiejne og sikkerhed. Du skal fremvise corona-pas, når du besøger teatret.

Har du billet til en forestilling, vil du få dage før modtage mere information om vores retningslinjer via mail. 

Afstand og rengøring
Teatret bliver løbende rengjort mellem forestillingerne. Der er adgang til håndsprit alle relevante steder – også ved ind- og udgange. Aktuelle afstandskrav opfyldes både i og udenfor salene. 

Aflysning
Hvis en forestilling mod forventning bliver aflyst, får du selvfølgelig besked med det samme og dine penge retur.

Refusion

Hvis du, eller andre i din husstand, er syg med en smitsom sygdom, som eksempelvis Covid-19, må du ikke møde op i Odense Teater, da det udgør en risiko for andre gæster. Du kan derfor ved sygdom få dine billetter refunderet eller ombyttet til en anden dag.

Er du nærkontakt til en corona-smittet, kan du overdrage din billet til anden side eller få ombyttet din billet til en anden dag, du kan også vælge at få billetten omdannet til et gavekort – mod gebyr.

Kontakt Odense Teater senest sidste hverdag før forestilling kl. 14.00 på tlf. 66 12 00 52.

Du er altid velkommen til at kontakte os på odenseteater@billetten.dk

Forestillingen starter på det tidspunkt, der står skrevet på din billet. Dørene åbner en time før dette tidspunkt, og vi ser gerne, at du kommer i god tid, så du kan nå at finde din plads og sætte dig til rette inden forestillingen starter. 

Kommer du for sent til en forestilling, og er dørene lukkede, kan du først blive lukket ind i en eventuel pause. Billetter refunderes ikke.

Uanset om du skal i teatret i Jernbanegade eller i kulturhuset Odeon, så anbefaler vi at bruge parkeringskælderen under kulturhuset Odeon, da der rigeligt med plads. 

Der er fire forskellige indgange, og den der ligger tættest på teatret i Jernbanegade er ind/udkørsel via Nørregade lige ved Fakta – den hedder Vest. Hvis du skal i Teatersalen er alle indgange gode. 

Læs mere om parkering

I Jernbanegade er der gratis garderober, du kan benytte på eget ansvar. Der er dog ikke så mange, så hvis der er fyldt er du velkommen til at tage dit overtøj med ind i salen. 

I Teatersalen i Odeon er der bemandede garderober i underetagen til 20 kr. Ønskes dette ikke, kan du tage dit overtøj med ind i salen eller benytte garderobestativer i foyeren.

Det står på din billet, hvor du skal sidde henne i salen. På alle vores scener er der personale til stede, som kan hjælpe dig med at finde din plads. Der er først adgang til salen, når personalet åbner dørene.

På Værkstedet og Foyerscenen er der unummererede pladser. Er du dårligt gående, seende eller hørende kan du henvende dig til en forhuspersonalet og få reserveret en plads i salen.

Du kan altid købe lækre snacks og drikkevarer før forestillingen i vores foyerområder. Du kan bestille dine drikkevarer til pausen inden forestillingen starter, så slipper du for eventuel kø. Du må gerne nyde dine drikkevarer og snacks inde i salen. Vi opfordrer dog til, at larme så lidt som muligt

Nelle's i Jernbanegade
Den populære Odense-kæde Nelle's driver caféen på Odense Teater i Jernbanegade. Så om du skal i teatret og se en forestilling og skal have stillet den lille sult, eller om du bare skal ud og hygge, så klarer de den. Læs mere om Nelle's

Odeon
Skal du opleve en forestilling i Teatersalen i Odeon, så kan du at besøge Café Odeon Social eller Restaurant Schiøtz. Læs mere om Odeons spisesteder.

Hvis der er pause i forestillingen, skriver vi det her på hjemmesiden under den pågældende forestilling umiddelbart inden premieren. Pauserne varer typisk 15 minutter. Vær opmærksom på, hvornår klokken ringer i foyeren - når klokken ringer, skal du gå til din plads.

I kunsten kan livet kendes