Vi bygger en vej

Store Scene

5. - 28. maj 2022

Pris

Fra 80 til 345 kr.

Spilletider

MAN-FRE KL. 19.30
LØRDAG KL. 16.00

Datoer

5. - 28. maj 2022

Sted

Store Scene

OPLEV EN UNDERHOLDENDE KOMEDIE OM BYEN ODENSE OG EN VEJ, SOM NU ER LUKKET

Nyskrevet komedie om Odenses vanvittige historie - Vi bygger en vej! Det er genialt, tænker byråd, industrimagnater og borgere i Odense i slutningen af 1960’erne. I en rus af fremtidsoptimisme bliver huse væltet, og den nye vej skærer sig gennem Odense som en slange. Folket vil køre i egne biler, så væk med sporvogne og ind med bulldozerne. Alle ved, at en firesporet vej lige gennem bymidten er den helt rigtige måde at fremtidssikre Odense på.

 

Ikke flere køer og ikke flere problemer med trafikken mellem by og industri. Odense skal ikke stå tilbage for de amerikanske byer. En storby bliver født.

 

Oplev en underholdende komedie om byen Odense og en vej, som nu er lukket. En dejlig historie om, hvordan vi mennesker gang på gang forsøger at kigge ind i fremtiden og forudsige, hvad der vil ske. Med større eller mindre held.

 

Vi bygger en vej er en ny komedie af dramatiker Heinrich Christensen frit efter den virkelige historie om Thomas B. Thriges gade.

Bag forestillingen

Instruktør og dramatiker

Heinrich Christensen

Scenograf og kostumer

Lisbeth Burian

Af

Heinrich Christensen

Medvirkende

Gratis
introduktioner

Bliv godt klædt på til Odense Teaters forestillinger med vores nye introduktioner. Efter introduktionen har du mulighed for at strække benene eller spise inden, du skal se forestillingen. Alle introduktioner er gratis. Du tilmelder dig samtidig med, at du køber teaterbillet.

  • Tirsdag 17. maj kl. 18.00 – 18.30
    Mød Heinrich Christensen som både har skrevet og instrueret denne nye komedie. Hør om hans arbejde med at skabe en komedie om Odenses trafikale historie og bliv introduceret til forestillingen.

Praktiske informationer

Odense Teater følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer i forbindelse med Covid-19, og vi træffer alle nødvendige forholdsregler om god hygiejne og sikkerhed. Du skal fremvise corona-pas, når du besøger teatret.

Har du billet til en forestilling, vil du få dage før modtage mere information om vores retningslinjer via mail. 

Afstand og rengøring
Teatret bliver løbende rengjort mellem forestillingerne. Der er adgang til håndsprit alle relevante steder – også ved ind- og udgange. Aktuelle afstandskrav opfyldes både i og udenfor salene. 

Aflysning
Hvis en forestilling mod forventning bliver aflyst, får du selvfølgelig besked med det samme og dine penge retur.

Refusion

Hvis du, eller andre i din husstand, er syg med en smitsom sygdom, som eksempelvis Covid-19, må du ikke møde op i Odense Teater, da det udgør en risiko for andre gæster. Du kan derfor ved sygdom få dine billetter refunderet eller ombyttet til en anden dag.

Er du nærkontakt til en corona-smittet, kan du overdrage din billet til anden side eller få ombyttet din billet til en anden dag, du kan også vælge at få billetten omdannet til et gavekort – mod gebyr.

Kontakt Odense Teater senest sidste hverdag før forestilling kl. 14.00 på tlf. 66 12 00 52.

Du er altid velkommen til at kontakte os på odenseteater@billetten.dk

Forestillingen starter på det tidspunkt, der står skrevet på din billet. Dørene åbner en time før dette tidspunkt, og vi ser gerne, at du kommer i god tid, så du kan nå at finde din plads og sætte dig til rette inden forestillingen starter. 

Kommer du for sent til en forestilling, og er dørene lukkede, kan du først blive lukket ind i en eventuel pause. Billetter refunderes ikke.

Uanset om du skal i teatret i Jernbanegade eller i kulturhuset Odeon, så anbefaler vi at bruge parkeringskælderen under kulturhuset Odeon, da der rigeligt med plads. 

Der er fire forskellige indgange, og den der ligger tættest på teatret i Jernbanegade er ind/udkørsel via Nørregade lige ved Fakta – den hedder Vest. Hvis du skal i Teatersalen er alle indgange gode. 

Læs mere om parkering

I Jernbanegade er der gratis garderober, du kan benytte på eget ansvar. Der er dog ikke så mange, så hvis der er fyldt er du velkommen til at tage dit overtøj med ind i salen. 

I Teatersalen i Odeon er der bemandede garderober i underetagen til 20 kr. Ønskes dette ikke, kan du tage dit overtøj med ind i salen eller benytte garderobestativer i foyeren.

Det står på din billet, hvor du skal sidde henne i salen. På alle vores scener er der personale til stede, som kan hjælpe dig med at finde din plads. Der er først adgang til salen, når personalet åbner dørene.

På Værkstedet og Foyerscenen er der unummererede pladser. Er du dårligt gående, seende eller hørende kan du henvende dig til en forhuspersonalet og få reserveret en plads i salen.

Du kan altid købe lækre snacks og drikkevarer før forestillingen i vores foyerområder. Du kan bestille dine drikkevarer til pausen inden forestillingen starter, så slipper du for eventuel kø. Du må gerne nyde dine drikkevarer og snacks inde i salen. Vi opfordrer dog til, at larme så lidt som muligt

Nelle's i Jernbanegade
Den populære Odense-kæde Nelle's driver caféen på Odense Teater i Jernbanegade. Så om du skal i teatret og se en forestilling og skal have stillet den lille sult, eller om du bare skal ud og hygge, så klarer de den. Læs mere om Nelle's

Odeon
Skal du opleve en forestilling i Teatersalen i Odeon, så kan du at besøge Café Odeon Social eller Restaurant Schiøtz. Læs mere om Odeons spisesteder.

Hvis der er pause i forestillingen, skriver vi det her på hjemmesiden under den pågældende forestilling umiddelbart inden premieren. Pauserne varer typisk 15 minutter. Vær opmærksom på, hvornår klokken ringer i foyeren - når klokken ringer, skal du gå til din plads.

I kunsten kan livet kendes