ODEON - Store Sal

23. - 27. juni 2023

Spilletider

Hverdage kl. 19.30

Lørdag kl. 15.00 og kl. 19.30

Pris

Fra 495 Kr. til 745 Kr. 

varighed

Ca. 2 timer og 15 min. (inkl. pause)

Gæstespil One and Only Musical Teater

Nobody puts baby in a corner

 

Glæd dig til at opleve kærlighedshistorien mellem Johnny Castle og Baby, når Dirty Dancing rammer ODEON Store Sal i Odense.

Du kan se frem til en storslået musicaloplevelse med et stort cast med over 25 medvirkende, og vi lover en stor, festlig og meget romantisk forestilling.

 

Alban Lendorf og Silas Holst er begge med på årets Dirty Dancing sommerturné.
Den verdensberømte danser, Alban Lendorf, kendt fra New York City Ballet, skal dele hovedrollen som Johnny Castle, med Silas Holst. Mathilde Norholt spiller Frances ”Baby” Houseman, som Jennifer Grey udødeliggjorde i filmen. Karina Frimodt er Johnnys hårdkogte dansepartner Penny.

 

Og husk:
Nobody puts baby in a corner.

 

Der gives ikke Stjernekunderabat samt børn/unge rabat til Dirty Dancing, ligesom det heller ikke er muligt at benytte KlubU kort til denne forestilling.

 

 

 

Dirty Dancing Sommer-Tour er produceret af
One and Only Musicals, Vejle Musikteater og Holstebro Teater.

 

One and Only Musicals har valgt følgende fordeling mellem Silas Holst og Alban Lendorf i Odense:

 

Fredag d. 23. juni kl. 19.30 – Odeon (Odense Teater) - Silas Holst
Lørdag d. 24. juni kl. 15.00 – Odeon (Odense Teater) - Silas Holst
Lørdag d. 24. juni kl. 19.30 – Odeon (Odense Teater) - Alban Lendorf / EKSTRA FORESTILLING
Søndag d. 25. juni kl. 15.00 – Odeon (Odense Teater) - Alban Lendorf
Mandag d. 26. juni kl. 19.30 - Odeon (Odense Teater) - Alban Lendorf
Tirsdag d. 27. juni kl. 19.30 – Odeon (Odense Teater) - Alban Lendorf

 

Medvirkende

Frances "Baby" Houseman

Mathilde Norholt

Johnny Castle

Silas Holst

Johnny Castle

Alban Lendorf

Penny Johnson

Karina Frimodt

Marjorie Houseman

Marianne Søndergaard

Lisa Houseman

Christina Elisabeth Mørkøre

Dr. Jake Houseman

Thomas Bang

Neil Kellerman

Jeff Scherlund

Robbie Gould

Kim Ace

Billy Kostecki

Lasse Dyg

Max Kellerman

Ole Boisen

Max Kellerman

Benjamin Boe

Vivian Pressman

Linnea Stenbeck

Ensemble

Steffen Hulehøj

Ensemble

Hannah Ohlsson

Ensemble

Nadin Reiness

Ensemble

Kristine Yde

Ensemble

Christian Lund

Ensemble

LIne Krogholm

Ensemble

Morten Daugaard

Ensemble

Gustav Kvale

Ensemble

Søren Torpegaard

Ensemble

Mads Æbeløe

Praktiske informationer

Forestillingen starter på det tidspunkt, der står skrevet på din billet. Dørene åbner en time før dette tidspunkt, og vi ser gerne, at du kommer i god tid, så du kan nå at finde din plads og sætte dig til rette inden forestillingen starter. 

Kommer du for sent til en forestilling, og er dørene lukkede, kan du først blive lukket ind i en eventuel pause. Billetter refunderes ikke.

Uanset om du skal i teatret i Jernbanegade eller i kulturhuset Odeon, så anbefaler vi at bruge parkeringskælderen under kulturhuset Odeon, da der rigeligt med plads. 

Der er fire forskellige indgange, og den der ligger tættest på teatret i Jernbanegade er ind/udkørsel via Nørregade lige ved Fakta – den hedder Vest. Hvis du skal i Teatersalen er alle indgange gode. 

Læs mere om parkering

Det er nemt at komme til Odense Teater med den kollektive trafik. Odense Teater ligger kun 5 minutters gang fra Odense Banegård, hvor både regionale busser, bybusser, tog og letbanen stopper. Kryds Østre Stationsvej og gå gennem Kongens Have, og så er du ved teatret.

Se kort her


Skal du se en forestilling i Teatersalen på Odeon, er der letbanestop lige udenfor, og kommer du fra Odense Banegård er der også kun 5 minutters gang.

Se kort her

I Jernbanegade er der gratis garderober, du kan benytte på eget ansvar. Der er dog ikke så mange, så hvis der er fyldt er du velkommen til at tage dit overtøj med ind i salen. 

I Teatersalen i Odeon er der bemandede garderober i underetagen til 20 kr. Ønskes dette ikke, kan du tage dit overtøj med ind i salen eller benytte garderobestativer i foyeren.

Det står på din billet, hvor du skal sidde henne i salen. På alle vores scener er der personale til stede, som kan hjælpe dig med at finde din plads. Der er først adgang til salen, når personalet åbner dørene.

På Værkstedet og Foyerscenen er der unummererede pladser. Er du dårligt gående, seende eller hørende kan du henvende dig til en forhuspersonalet og få reserveret en plads i salen.

Du kan altid købe lækre snacks og drikkevarer før forestillingen i vores foyerområder. Du kan bestille dine drikkevarer til pausen inden forestillingen starter, så slipper du for eventuel kø. Du må gerne nyde dine drikkevarer og snacks inde i salen. Vi opfordrer dog til, at larme så lidt som muligt

Nelle's i Jernbanegade
Den populære Odense-kæde Nelle's driver caféen på Odense Teater i Jernbanegade. Så om du skal i teatret og se en forestilling og skal have stillet den lille sult, eller om du bare skal ud og hygge, så klarer de den. Læs mere om Nelle's

Odeon
Skal du opleve en forestilling i Teatersalen i Odeon, så kan du at besøge Café Odeon Social eller Restaurant Schiøtz. Læs mere om Odeons spisesteder.

Hvis der er pause i forestillingen, skriver vi det her på hjemmesiden under den pågældende forestilling umiddelbart inden premieren. Pauserne varer typisk 15 minutter. Vær opmærksom på, hvornår klokken ringer i foyeren - når klokken ringer, skal du gå til din plads.

I kunsten kan livet kendes