Foyerkoncert Odense Teater

Foyer
koncert

Foyerscenen

7. juni 2023

Pris

60 kr. inkl. en gratis drink

Tidspunkt

Kl. 17.45

Varighed

45 minutter

Foyerkoncert med lokalt kor

 

Glæd dig til sang, god energi og herlig stemning, når Odense Teater og koret BeChoired inviterer foyerkoncert den 3. december fra kl. 17.00 - 17.45.


Der er tale om det tidligere Odense Teaterkor, som blev stiftet i 1998 og siden har givet koncerter flere gange årligt i teatrets foyer. Desuden har koret medvirket i flere forestillinger på teatret, sidst i 2018 på værkstedsforestillingen ”Hændelsen”. Koret er imidlertid helt sit eget og er ikke kunstnerisk associeret med teatret. Deres repertoire spænder vidt og bredt, fra moderne pop til soul, jazz, musical og klassiske viser. 

Koret er netop nu i gang med et større identitetsskifte. De har fået et helt nyt navn og har samtidig fået en ny dirigent, Jacob Bobjerg, og med ham i spidsen og nye sange i repertoiret er koret klart og veloplagt til at give endnu flere foyerkoncerter i kommende sæsoner på teatret.

Billetter koster 60 kr. og giver adgang til koncerten og en gratis drink i baren. Så tag en ledsager under armen og nyd et koldt glas, mens korets dygtige medlemmer kæler for dine øregange. Der er et begrænset antal pladser.

 

Praktiske informationer

Forestillingen starter på det tidspunkt, der står skrevet på din billet. Dørene åbner en time før dette tidspunkt, og vi ser gerne, at du kommer i god tid, så du kan nå at finde din plads og sætte dig til rette inden forestillingen starter. 

Kommer du for sent til en forestilling, og er dørene lukkede, kan du først blive lukket ind i en eventuel pause. Billetter refunderes ikke.

Uanset om du skal i teatret i Jernbanegade eller i kulturhuset Odeon, så anbefaler vi at bruge parkeringskælderen under kulturhuset Odeon, da der rigeligt med plads. 

Der er fire forskellige indgange, og den der ligger tættest på teatret i Jernbanegade er ind/udkørsel via Nørregade lige ved Fakta – den hedder Vest. Hvis du skal i Teatersalen er alle indgange gode. 

Læs mere om parkering

Det er nemt at komme til Odense Teater med den kollektive trafik. Odense Teater ligger kun 5 minutters gang fra Odense Banegård, hvor både regionale busser, bybusser, tog og letbanen stopper. Kryds Østre Stationsvej og gå gennem Kongens Have, og så er du ved teatret.

Se kort her


Skal du se en forestilling i Teatersalen på Odeon, er der letbanestop lige udenfor, og kommer du fra Odense Banegård er der også kun 5 minutters gang.

Se kort her

I Jernbanegade er der gratis garderober, du kan benytte på eget ansvar. Der er dog ikke så mange, så hvis der er fyldt er du velkommen til at tage dit overtøj med ind i salen. 

I Teatersalen i Odeon er der bemandede garderober i underetagen til 20 kr. Ønskes dette ikke, kan du tage dit overtøj med ind i salen eller benytte garderobestativer i foyeren.

Det står på din billet, hvor du skal sidde henne i salen. På alle vores scener er der personale til stede, som kan hjælpe dig med at finde din plads. Der er først adgang til salen, når personalet åbner dørene.

På Værkstedet og Foyerscenen er der unummererede pladser. Er du dårligt gående, seende eller hørende kan du henvende dig til en forhuspersonalet og få reserveret en plads i salen.

Du kan altid købe lækre snacks og drikkevarer før forestillingen i vores foyerområder. Du kan bestille dine drikkevarer til pausen inden forestillingen starter, så slipper du for eventuel kø. Du må gerne nyde dine drikkevarer og snacks inde i salen. Vi opfordrer dog til, at larme så lidt som muligt

Nelle's i Jernbanegade
Den populære Odense-kæde Nelle's driver caféen på Odense Teater i Jernbanegade. Så om du skal i teatret og se en forestilling og skal have stillet den lille sult, eller om du bare skal ud og hygge, så klarer de den. Læs mere om Nelle's

Odeon
Skal du opleve en forestilling i Teatersalen i Odeon, så kan du at besøge Café Odeon Social eller Restaurant Schiøtz. Læs mere om Odeons spisesteder.

Hvis der er pause i forestillingen, skriver vi det her på hjemmesiden under den pågældende forestilling umiddelbart inden premieren. Pauserne varer typisk 15 minutter. Vær opmærksom på, hvornår klokken ringer i foyeren - når klokken ringer, skal du gå til din plads.

Sæson 22/23 Odense Teater

I kunsten kan livet kendes