Sommer i Tyrol

Teatersalen/ODEON

9. - 24 . september 2022

Spilletider

Hverdage kl. 19.30
Lørdage   kl. 16.00

Pris

Fra 180 kr. til 360 kr. 

varighed

Ca. 2 timer og 20 min. (inkl. pause)

Datoer

9. - 24. september 2022

Sted

Teatersalen, Odeon

Du kan købe billetter til denne forestilling i forsalget

 

Vær opmærksom på, at hvis du ønsker at købe billet i forsalget, kræver det, at du køber billetter til mere end 2 forestillinger i den kommende sæson. Så bliver du til gengæld Stjernekunde, og du får 50 kr. rabat pr. billet du køber. 

 

Ønsker du kun at købe billet til denne forestilling, kan du gøre det fra den 1. juni, hvor vores almindelige løssalg starter. 

Gæstespil Folketeatret

"Ja, ja, ja - nu kommer jeg"

 

Der hersker en stemning af rent halløj på tyrolerhotellet Den hvide hest. Overtjener Leopold har forelsket sig i værtindenJosepha, som er forelsket i undertøjsfabrikant Sülzheimer,som mest er forelsket i sig selv – lige indtil han møder den charmerende og læspende Clara.


Amorinerne flyver forvildede rundt over alpetoppene og vikler sig ind i en tvist mellem de konkurrerende fabrikanter Sülzheimer og Mûller, om hvorvidt den nyopfundne undertøjsheldragt skal knappes fortil eller bagtil.


Først da selveste Kejser Franz Joseph træder til, finder både knapper og kærlighed deres rette plads.


Instruktør Rolf Heim har bearbejdet forestillingen med en kærlig hilsen til komedieserien Halløj på badehotellet og den danske filmversion af denne elskede, musikalske komedie.

Bag forestillingen

Instruktion og bearbejdelse

Rolf Heim

scenografi

Sisse Gerd Jørgensen

Koreografi

Peter Friis

Musik

Ralf Benatzky

libretto

Erik Charell

kapelmester

Nikolaj Heyman

musikere

Nikolaj Heyman, Tom Bilde, Niels Søren Hansen


medvirkende

Meike Bahnsen

Mathias Flint

Karsten Jansfort

Søren Hauch-Fausbøll

Troels Malling

Clara Ellegaard

Rikke Buch Bendtsen

Kristoffer Sass

Troels Kortegaard Ullerup

Kristine Brendstrup

Praktiske informationer

Da alle restriktioner i forbindelse med Covid-19 ophører pr. 1. februar 2022, skal du ikke længere fremvise gyldigt coronapas, når du skal i teateret. Du skal heller ikke bære mundbind.


Men vi ønsker forsat at passe på vores gæster og personale, og derfor vil vi stadig spritte salen af før en forestilling. Ligesom der også stadig vil være adgang til håndsprit.


Vi opfordrer til at holde afstand, og ikke møde op til en forestilling hvis du er syg.


Er du forhindret i at komme til en forestilling, hvad enten det er sygdom eller andet, kan du som altid benytte dig af muligheden for at ombytte billetter til en anden dag eller til et gavekort mod et gebyr på 25 Kr. pr. billet + billetgebyr. Ombytning skal ske senest hverdagen inden forestillingen kl. 14.00


Når du har billet til en forestilling, vil du få dage før modtage mere information om vores retningslinjer via mail.

Du er altid velkommen til at kontakte os på odenseteater@billetten.dk

Forestillingen starter på det tidspunkt, der står skrevet på din billet. Dørene åbner en time før dette tidspunkt, og vi ser gerne, at du kommer i god tid, så du kan nå at finde din plads og sætte dig til rette inden forestillingen starter. 

Kommer du for sent til en forestilling, og er dørene lukkede, kan du først blive lukket ind i en eventuel pause. Billetter refunderes ikke.

Uanset om du skal i teatret i Jernbanegade eller i kulturhuset Odeon, så anbefaler vi at bruge parkeringskælderen under kulturhuset Odeon, da der rigeligt med plads. 

Der er fire forskellige indgange, og den der ligger tættest på teatret i Jernbanegade er ind/udkørsel via Nørregade lige ved Fakta – den hedder Vest. Hvis du skal i Teatersalen er alle indgange gode. 

Læs mere om parkering

I Jernbanegade er der gratis garderober, du kan benytte på eget ansvar. Der er dog ikke så mange, så hvis der er fyldt er du velkommen til at tage dit overtøj med ind i salen. 

I Teatersalen i Odeon er der bemandede garderober i underetagen til 20 kr. Ønskes dette ikke, kan du tage dit overtøj med ind i salen eller benytte garderobestativer i foyeren.

Det står på din billet, hvor du skal sidde henne i salen. På alle vores scener er der personale til stede, som kan hjælpe dig med at finde din plads. Der er først adgang til salen, når personalet åbner dørene.

På Værkstedet og Foyerscenen er der unummererede pladser. Er du dårligt gående, seende eller hørende kan du henvende dig til en forhuspersonalet og få reserveret en plads i salen.

Du kan altid købe lækre snacks og drikkevarer før forestillingen i vores foyerområder. Du kan bestille dine drikkevarer til pausen inden forestillingen starter, så slipper du for eventuel kø. Du må gerne nyde dine drikkevarer og snacks inde i salen. Vi opfordrer dog til, at larme så lidt som muligt

Nelle's i Jernbanegade
Den populære Odense-kæde Nelle's driver caféen på Odense Teater i Jernbanegade. Så om du skal i teatret og se en forestilling og skal have stillet den lille sult, eller om du bare skal ud og hygge, så klarer de den. Læs mere om Nelle's

Odeon
Skal du opleve en forestilling i Teatersalen i Odeon, så kan du at besøge Café Odeon Social eller Restaurant Schiøtz. Læs mere om Odeons spisesteder.

Hvis der er pause i forestillingen, skriver vi det her på hjemmesiden under den pågældende forestilling umiddelbart inden premieren. Pauserne varer typisk 15 minutter. Vær opmærksom på, hvornår klokken ringer i foyeren - når klokken ringer, skal du gå til din plads.

I kunsten kan livet kendes