Indeholder

Premierebillet til fire forestillinger

Pris

1.245 kr.
(inkl. drink før forestilling)

Du opnår

Stjernekundestatus

EKSKLUSIV PREMIEREPAKKE

Oplev den magiske premierestemning med en premierepakke.


Du køber en samlet pakke med premierebilletter til alle vores fire premierer på Store Scene: Bonnie & Clyde, Et juleeventyr, Mågen og Papmaché-reglen.

 

Pris 1.245 kr. inkl. premieredrink.

 

Med en premierepakke bliver du samtidig Stjernekunde og kan købe billetter med rabat til øvrige forestillinger og gæstespil.

 

Køb din premierepakke fra 1. maj kl. 9.00 her på siden. 

 

 

Premierepakken indeholder følgende:

 

1 premierebillet til Bonnie & Clyde, Store Scene, 7. september 2023

1 premierebillet til Et juleeventyr, Store Scene, 11. november 2023

1 premierebillet til Mågen, Store Scene, 3. februar 2024

1 premierebillet til Papmaché-reglen, Store Scene, 8. maj 2024

Drink ved ankomst før alle forestillingerne.

 

Pris 1.245 kr. (Inkl. drink)

 

Du opnår straks stjernekundestatus, så du kan få rabat på alle andre forestillinger, du køber ud over premierepakken.

 

Bemærk: Premierepakken kan ikke ændres til andre spilledage eller refunderes.

 

 

Praktiske informationer

Forestillingen starter på det tidspunkt, der står skrevet på din billet. Dørene åbner en time før dette tidspunkt, og vi ser gerne, at du kommer i god tid, så du kan nå at finde din plads og sætte dig til rette inden forestillingen starter. 

Kommer du for sent til en forestilling, og er dørene lukkede, kan du først blive lukket ind i en eventuel pause. Billetter refunderes ikke.

Uanset om du skal i teatret i Jernbanegade eller i kulturhuset Odeon, så anbefaler vi at bruge parkeringskælderen under kulturhuset Odeon, da der rigeligt med plads. 

Der er fire forskellige indgange, og den der ligger tættest på teatret i Jernbanegade er ind/udkørsel via Nørregade lige ved Fakta – den hedder Vest. Hvis du skal i Teatersalen er alle indgange gode. 

Læs mere om parkering

Det er nemt at komme til Odense Teater med den kollektive trafik. Odense Teater ligger kun 5 minutters gang fra Odense Banegård, hvor både regionale busser, bybusser, tog og letbanen stopper. Kryds Østre Stationsvej og gå gennem Kongens Have, og så er du ved teatret.

Se kort her


Skal du se en forestilling i Teatersalen på Odeon, er der letbanestop lige udenfor, og kommer du fra Odense Banegård er der også kun 5 minutters gang.

Se kort her

I Jernbanegade er der gratis garderober, du kan benytte på eget ansvar. Der er dog ikke så mange, så hvis der er fyldt er du velkommen til at tage dit overtøj med ind i salen. 

I Teatersalen i Odeon er der bemandede garderober i underetagen til 20 kr. Ønskes dette ikke, kan du tage dit overtøj med ind i salen eller benytte garderobestativer i foyeren.

Det står på din billet, hvor du skal sidde henne i salen. På alle vores scener er der personale til stede, som kan hjælpe dig med at finde din plads. Der er først adgang til salen, når personalet åbner dørene.

På Værkstedet og Foyerscenen er der unummererede pladser. Er du dårligt gående, seende eller hørende kan du henvende dig til en forhuspersonalet og få reserveret en plads i salen.

Du kan altid købe lækre snacks og drikkevarer før forestillingen i vores foyerområder. Du kan bestille dine drikkevarer til pausen inden forestillingen starter, så slipper du for eventuel kø. Du må gerne nyde dine drikkevarer og snacks inde i salen. Vi opfordrer dog til, at larme så lidt som muligt

Nelle's i Jernbanegade
Den populære Odense-kæde Nelle's driver caféen på Odense Teater i Jernbanegade. Så om du skal i teatret og se en forestilling og skal have stillet den lille sult, eller om du bare skal ud og hygge, så klarer de den. Læs mere om Nelle's

Odeon
Skal du opleve en forestilling i Teatersalen i Odeon, så kan du at besøge Café Odeon Social eller Restaurant Schiøtz. Læs mere om Odeons spisesteder.

Hvis der er pause i forestillingen, skriver vi det her på hjemmesiden under den pågældende forestilling umiddelbart inden premieren. Pauserne varer typisk 15 minutter. Vær opmærksom på, hvornår klokken ringer i foyeren - når klokken ringer, skal du gå til din plads.

I kunsten kan livet kendes