Mad og drikke
Odense Teater
Odense Teater

Menu

Mad og drikke

I forestillingerne er der ofte en pause. Her er det en fordel at bestille dine drikkevarer inden forestillingen - så står de klar, når du kommer ud til pause.Pause-køletaske

Grundet retningslinjerne for Covid-19 vil baren ikke være åben til forestillingen Blue Jasmine.  Pausen skal så vidt muligt afholdes i salen, hvor publikum helst skal blive siddende. Derfor tilbyder Odense Teater at drikkevarer medbringes i salen i form af en lækker køletaske, som indeholder en halv flaske rosé til 2 personer, lidt snacks og en kildevand. Du skal købe køletasken online og får den udleveret, når du ankommer til teatret. Du får køletasken med hjem efter forestillingen.

Køletasken indeholder:

Iskold rosé (2 x 25 cl)
1 kildevand
2 glas
snacks

Du er velkommen til at bytte din flaske med rosé til rødvin, hvidvin eller en alkoholfri forfriskning. Ombytningen skal ske ved udlevering.

Pris kun 175 kr. pr. taske

> KØB DIN PAUSE-KØLETASKE
Husk at vælge samme dato, som der står på din teaterbillet
 

Vis mere

ODEON

I spidsen af Odeon er der to spisesteder:

Café Odeon Social
Har I bare lyst til et hyggeligt måltid, kan I tage en tur i Odeon Social - café-koncept i stueetagen. Her er der højt til loftet, fællesspisning og generelt bare fokus på hygge.
Læs mere om Odeon Social her.

Restaurant Schiøtz
I Restaurant Schiøtz får du en helstøbt oplevelse, med en lækker middag i forbindelse med forestillingen, i spidsen af Odeon. Restauranten stiller høje krav til råvarernes kvalitet. Menukortet er inspireret af danske og franske traditioner, som vil tilfredsstille selv de mest kræsne ganer. 
Læs mere om Restaurant Schiøtz her.

Café og restaurant

KONGENS HAVE

Café og restaurant Kongens Have holder lukket i øjeblikket.

 

 

Odense Teater
Jernbanegade 21
5000 Odense C
Billetten 66 12 00 52
odenseteater@billetten.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere.

OK