ODEON - Teatersalen
Odense Teater
Odense Teater

Menu

Teatersalen i ODEON

Odense Teaters scene i ODEON

Teatersalen
Teatersalen har næsten 9 meter til loftet og et gulvareal på 15 x 22 meter. Teatersalen kan rumme op til 250 tilskuere. Teatersalens skuespillergarderober ligger i kælderen - lige under scenen.

Indgang
Du kan komme ind i ODEON via hovedindgangen, der vender ud imod Odense Koncerthus og torvet.

Teatersalen er placeret inde i ODEON lige ved siden af caféen ODEON Social. Der er to indgange til Teatersalen (indgang 1 og 2). 

Om ODEON
ODEON består udover Odense Teaters nye scene Teatersalen, af Store Sal, den store fælles foyer med bar, café ODEON Social og Restaurant Schiøtz. På de øverste etager holder Syddansk Musikkonservatorium og Den Danske Scenekunstskole - Skuespiluddannelsen Odense til.

Parkering
Er du i bil, kan du parkere i den store parkeringskælder under ODEON. Der er indkørsel fra både Nørregade, Hans Mulesgade og via tunnelen fra havnen under Vestre Stationsvej.

Parkering er gratis efter kl. 18.00 på hverdage og efter kl. 14.00 lørdag.

Når du har parkeret, kan du gå igennem parkeringskælderen og over i den del af kælderen, der har kontakt til ODEON. Vær opmærksom på, at der også er en separat indgang til Odense Koncerthus fra kælderen. Den hedder T4, og den skal du ikke bruge, når du skal i ODEON. Fra kælderen kommer man direkte ind til ODEONs store garderobe.

Læs mere om parkering i ODEON her

Garderobe
Der er bemandet garderober i underetagen til 20 kr. Af brandhensyn vil vi henstille til, at folk ikke tager overtøj med ind i salen.

Læs mere om ODEON herOdense Teater
Jernbanegade 21
5000 Odense C
Billetten 66 12 00 52
odenseteater@billetten.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere.

OK