Ny kommunikations- og salgschef på Odense Teater
Odense Teater
Odense Teater

Menu

Ny kommunikations- og salgschef

Pressemeddelelse torsdag 4. maj 2017Odense Teater har fra 1. august 2017 ansat Julie Lindegaard som kommunikations- og salgschef.

Det er en glad teaterdirektør Jens August Wille, der 1. august byder Julie Lindegaard velkommen på teatret i stillingen som kommunikations- og salgschef i en nyoprettet afdeling med fem medarbejdere.

- Julie Lindegaard har den profil, vi har ledt efter, da hun har en stærk kommunikationsbaggrund som journalist og kommunikationsrådgiver. Hun har stor indsigt i kulturverdenen og et hjerte, der brænder for teater og kultur. Vi ønsker at bevare og udvikle vores position som hele regionens teater, og det er jeg overbevist om, at vi er med til at sikre med ansættelsen af Julie Lindegaard i en ny og stærkere kommunikations- og salgsorganisation, siger teaterdirektør Jens August Wille.

De fleste fynboer kender Julie Lindegaard fra DR P4, hvor hun de seneste tre år har været vært, samtidig med at hun har arbejdet med forskellige projekter for DR, herunder Danmarks Indsamling. Tidligere har Julie Lindegaard været udviklingschef i den regionale filmfond FilmFyn samt direktør for SVEND- filmfesten i Svendborg. Hun har desuden siden 2014 siddet i bestyrelsen for egnsteatret BaggårdTeatret.

- Odense Teater er en af Fyns mest interessante kulturinstitutioner med et stort og varieret repertoire, en lang historie, en bred målgruppe og ikke mindst et meget stærkt brand. I det syddanske landskab står Odense Teater som et unikt kulturelt fyrtårn. Det er en ufatteligt spændende opgave for mig at arbejde med de mange facetter som Odense Teater indeholder, siger Julie Lindegaard.

Julie Lindegaard er 40 år og bor på Tåsinge med Søren Riber, der ejer Regnvandtanken.dk og deres tre sammenbragte børn.

Pressefoto af Julie Lindegaard kan hentes her. (Fotograf: Morten Kjærgaard).

For yderligere information:
Teaterdirektør Jens August Wille, tlf. 22 20 16 59
Kommunikations- og salgschef Julie Lindegaard, tlf. 20 71 71 41

 

Odense Teater
Jernbanegade 21
5000 Odense C
Billetten 66 12 00 52
odenseteater@billetten.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere.

OK