Ny økonomidirektør
Odense Teater
Odense Teater

Menu

ALLAN WISSMANN ER NY DIREKTØR

Ny økonomidirektør på Odense Teater er fynske Allan Wissmann, der kommer fra en direktørstilling i Kerteminde Kommune. 47-årige Allan Wissmann afløser Mette Sigaard på posten, og han tiltræder 1. juni 2018.

Allan Wissmann var frem til 2016 koncernøkonomichef og direktør ved Vejlefjord Fonden, ligesom han tidligere blandt andet har været chefkonsulent ved KMD og souschef ved Odense Kommunes ældrepleje.

- Jeg er meget glad for, at Allan Wissmann nu skal være med til at videreføre og udvikle Odense Teater. Allan er en dygtig og sympatisk leder, der har stor erfaring med at sikre den strategiske retning samtidig med, at han kan skabe gode rammer for den daglige drift. Med Allan Wissmann som økonomidirektør for Odense Teater er vi godt rustet til at fortsætte den gode udvikling teatret er i, og jeg er overbevist om, at Allan Wissmann vil være en stærk direktør i tæt samspil med teaterdirektør Jens August Wille, der sikrer det høje kunstneriske niveau, siger bestyrelsesformand Alex Ahrendtsen.

- Jeg synes, Odense Teater er inde i spændende udvikling, som jeg glæder mig til at blive en del af. Odense Teater er en af landets stærkeste kulturinstitutioner med cirka 100.000 gæster om året, og den position vil jeg gerne være med til at understøtte, siger Allan Wissmann.

Allan Wissmann er 47 år, bosat i Middelfart med sin kone og sine to børn.

Om Odense Teater
Omkring 100.000 publikummer besøger årligt Odense Teater, der har cirka 80 fastansatte samt en række løst tilknyttede medarbejdere. Odense Teater har cirka 30 forskellige forestillinger om året, og cirka halvdelen produceres på teatret.

Odense Teater er en landsdelsscene, der består af tre scener, Store Scene og Værkstedet i Jernbanegade 21 og Teatersalen i Odeon i Odense C. Teatret har et årligt budget på over 70 millioner kroner med Kulturministeriet som hovedtilskudsyder.

Odense Teaters ledelse består desuden af teaterdirektør Jens August Wille, samt produktionschef Morten Udsholt og kommunikations- og salgschef Julie Lindegaard.


For yderligere information
Økonomidirektør Allan Wissmann tlf. 30686910
Bestyrelsesformand Alex Ahrendtsen tlf. 33375105
Kommunikations- og salgschef Julie Lindegaard, tlf. 20717141 presse@odenseteater.dk 

Hent pressefoto herOdense Teater
Jernbanegade 21
5000 Odense C
Billetten 66 12 00 52
odenseteater@billetten.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere.

OK