Bonnie & Clyde | Odense Teater

For skoler og uddannelsesinstitutioner

Bonnie & Clyde

Store Scene

7. - 30. sep. 2023

Målgruppe

8. - 10. klasse samt ungdomsuddannelser

Priser

Dag/70 kr.

Aften/80 kr.

Fag

Musik, drama, historie.

Emner

1930’ernes USA, forbudstiden, Den Store Depression, Bonnie & Clyde, berømte forbrydere, musical.

 

Relevante tilbud til forestillingen

Mød en skuespiller
Rundvisning
Åben prøve 
Læs mere her

 

Oplev Bonnie & Clyde på følgende datoer

Pris - 70 kr. pr. elev

Dagforestillinger

Onsdag 13. september kl. 12.00

Pris - 80 kr. pr. elev

Aftenforestillinger

Mandag 11. september kl. 19.30

Tirsdag 12. september kl. 19.30

Torsdag 14. september kl. 19.30

Mandag 18. september kl. 19.30

Tirsdag 19. september kl. 19.30

Onsdag 20. september kl. 19.30

Torsdag 21. september kl. 19.30

Mandag 25. september kl. 19.30

Tirsdag 26. september kl. 19.30

Onsdag 27. september kl. 19.30

Torsdag 28. september kl. 19.30

 

BROADWAY-MUSICAL OM USA’S MEST BERYGTEDE FORBRYDERPAR

 

Bonnie Parker arbejder som servitrice i en tarvelig diner. En dag møder hun den farligt charmerende Clyde Barrow, som er fast gæst i byens ungdomsfængsler.

 

Bonnie og Clyde forelsker sig og sammen drømmer de om at slippe væk fra 1930’ernes fattigdom. Det smukke og fotogene forbryderpar bliver hurtigt kendt som celebre desperadoer, der leger kispus med myndighederne. De røver butikker, stjæler avisforsider og soler sig i berømmelsen. Men da Clyde slår en politimand ihjel, begynder en desperat flugt fra myndighederne.

 

Oplev Odense Teaters danmarkspremiere på denne swingende musicalversion af historien om alletiders største forbryderpar. Forestillingens musik har rødder i blue grass, country og jazz. Med orkester og fantastiske sangere bliver det en filmisk og sexet musical om vild forelskelse, desperate drømme, storhed og fald.

 

Bestil billetter

Vælg forestillingen Bonnie & Clyde i nedenstående formular, og udfyld alle felter markeret med * Når alt er udfyldt sendes formularen til vores billetadministration. Hvis vi har spørgsmål til din bestilling, vil vi kontakte dig via den mail der udfyldes i bestillingsformularen. 

 

Har du spørgsmål i forbindelse med bestillingen er du velkommen til at skrive til skole@odenseteater.dk eller kontakte os på tlf. 66 12 00 52 i vores åbningstid, som er mandag - onsdag - fredag fra kl. 9.00-14.00

 

 

 

Vælg forestilling og tidspunkt
Samtykke til lagring af indsendte data *
Vælg en dato
Har I et ønske om en specifik dato vælges den her
Antal billetter
Mine oplysninger
Tilmelding til nyhedsbrev fra Odense Teater til undervisere
Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbrev for undervisere ca. 1 gang i måneden. Ved tilmelding vil dine oplysninger opbevares og behandles fortroligt og sikkert. Vi sikrer mod, at dine oplysninger misbruges, kommer til uvedkommendes kendskab, hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes eller i øvrigt behandles i strid med persondatalovgivningen. Vi opbevarer og behandler oplysningerne, så længe du er tilmeldt vores nyhedsbrev/sms-service. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevene ved at klikke på ”afmeld” linket, som findes i bunden af nyhedsbrevene.

Praktiske informationer for skoler

Nederst på hver forestillingsside finder du en bestillingsformular, som du bedes udfylde med minimum alle de felter der er markeret med en rød stjerne. 

Når formularen er udfyldt klikker du på send, og vi vil vende tilbage til dig inden for 7 hverdage. Du vil modtage en bekræftelse pr. mail, og billetterne modtager du, når de er betalt.

Skoler, som har større transportudgifter i forbindelse med deres besøg, kan søge om tilskud hos Odense Teater.

Efter en egenbetaling på 15 kr. pr. elev refunderer vi 50% af jeres transportudgifter.

Hvis du vil være sikker på at få tilskud til transport, inden du køber billetter, skal du søge om forhåndstilsagn. Send en mail med antal elever samt et estimeret beløb til os.  

Når din skole har besøgt teatret, sender du faktura eller lignende for at få udbetalt pengene.

Forhåndstilsagn, faktura med videre sendes til skolekoordinator Line Hede Simonsen på line@odenseteater.dk

Husk at tjekke hvilken adresse forestillingen foregår på: Store Scene og Værkstedet, Odense Teater, Jernbanegade 21 eller Teatersalen, Odeon, Odeons kvarter 1.

Vi anbefaler, at I kommer så tidligt som muligt. Det kan tage tid at orientere sig, uddele billetter, finde plads i salen og nå på toilet. Dørene til teatret åbner allerede 1 time, før forestillingen begynder, og dørene til salen åbner som regel ca. 30 minutter før.

Forestillingen begynder præcist. Dørene lukkes, når forestillingen går i gang, for ikke at forstyrre publikum og skuespillerne. Hvis du kommer for sent, kan du ikke regne med at komme ind.

Mobiltelefoner skal som minimum være sat på lydløs - og helst være helt slukkede. De skal blive i lommen eller tasken, når I er i salen. Det er IKKE tilladt hverken at filme eller fotografere i salen. Lyset fra en tændt mobilskærm kan være lige så generende for de øvrige mennesker i salen og på scenen som en ringetone.

Til skoleforestillinger i dagtimerne på Odense Teater kan medbragte madpakker og drikkevarer  nydes i foyeren eller i garderoben enten før forestillingen begynder eller i pausen. Vi åbner dørene en time, før forestillingen begynder. Når forestillingen er slut, bedes i forlade teatret og spise madpakken andetsteds.

Til skoleforestillinger i dagtimerne på Odeon er det kun tilladt at indtage sin medbragte mad og drikke i garderobeområdet i kælderen.

Det er ikke tilladt at medbringe mad til vores aftenforestillinger.

Alle kan opleve teater uanset forudsætninger. Men det er altid en god idé at forberede dine elever. Måske er det første gang, at de skal i teatret. Giv dem en god start ved at forberede dem på, hvad der skal ske. Hvor skal I hen? Hvad er teater? Hvilke forventninger har de selv til besøget?

Det er også oplagt at arbejde med forestillingen i relevante faglige sammenhænge både før og efter I ser forestilling. Du kan finde masser af inspiration til dette og meget mere i vores materialebank.

Teater er ingenting uden sit publikum. Teater er altid live – og magien opstår, fordi man er til stede i samme rum med hinanden og med skuespillerne.

Vis hensyn til de øvrige gæster og til skuespillerne. Snak ikke under forestillingen – gem det til pausen eller efter stykket er slut.

Det er dog altid tilladt at klappe, grine, græde og i det hele taget at lade sig rive med – det bliver forestillingen kun bedre af!

Skolekontakten er Odense Teaters sparringspartnere i spørgsmål om kommunikation og formidling af vores forestillinger til børn, unge og deres lærere.

MEDLEMMER AF SKOLEKONTAKTEN

  • Karen Jette Andersen Tidligere lærer Marstal Skole og Ærøskøbing Skole
  • Marie Lind VUC / Flow
  • Rikke Klokker Grønning Holluf Pile Skole
  • Sune Roholt VUC / Flow og Mulernes Legatskole
  • Line Banke Odense Friskole
  • Ane Sofie Vestergaard Stokholm Odense Katedralskole
  • Marie Juul Holdam Odense Katedralskole
  • Brian Bo Jensen Nordfyns Gymnasium

Hvis du har lyst til at deltage i arbejdet, er du velkommen til at kontakte skolekoordinator Line Hede Simonsen på line@odenseteater.dk 

Odense Teater vil gerne give unge mennesker et indblik i livet på et teater.
Der er 3 praktikanter ad gangen. Vi tager kun praktikanter, der går i 9. eller 10. klasse. Vi tager praktikanter ind 1 gang om året. Næste gang er efteråret 2023.

ANSØGNING
Send en kort ansøgning på mail til skolekoordinator Line Hede Simonsen, line@odenseteater.dk

FORLØB
Praktik på Odense Teater er en generel praktik, hvor du får lejlighed til at se, hvordan et teater fungerer. Du kommer altså ikke i praktik som skuespiller, men i praktik på teatret med alt hvad det indebærer. Du vil få indblik i de forskellige faggruppers arbejde lige fra skræddere til skuespillere. Praktikken vil mest være en observation af det arbejde, der foregår. Vær opmærksom på at praktikken inkluderer aftenarrangementer, og at du derfor må påregne at holde dine aftener fri i praktikugen.

Vi forventer, at du er ansvarlig og selvstændig. Teatret har ikke mulighed for at følge praktikanterne. Opholdet er relativt frit, og det er op til praktikanten selv at tage initiativer og stille spørgsmål, som alle meget gerne vil svare på.

Som underviser er det en god idé at modtage vores nyhedsbrev ca. 1 gang i måneden. Her kan du holde dig opdateret omkring fyraftensarrangementer, forestillinger og billetbestilling. 

Du kan tilmelde dig til vores nyhedsbrev her

Tilmeld dig nyhedsbrev for undervisere

hold dig opdateret om tilbud til skoler og undervisere