Forbered jer hjemmefra
Odense Teater
Odense Teater

Menu

Forberedelse

Der er masser af fagligt indhold og inspiration at hente på teatret. Forberedelse af elverne er med til at give en endnu bedre oplevelse. På denne side kan du læse lidt om hvordan du kan forberede dig og lidt om alt det praktiske.

FORTÆL OM, HVAD DER SKAL SKE
Måske er det første gang dine elever er i teatret. Giv dem et god start, ved at forberede dem på, hvad der skal ske i teatret. Hvad er det for et sted? Hvad er teater? Hvilke forventninger har de selv?

TAL OM HISTORIEN, INDEN I TAGER AFSTED
Find inspiration til, hvordan du kan bruge forestillingen i undervisningen, ved at hente gratis undervisningsmateriale her.
D
er er materialer til udvalgte forestilllinger: Skønheden og Udyret, Den mystiske sag om hunden i natten, Den store Gatsby, Snefald og Helligtrekongersaften.

KOM I GOD TID
Sørg for at komme i god tid. Det kan tage tid at finde parkeringsplads og at finde på plads i salen. Overstå toiletbesøg inden forestillingen eller i pausen. Når klokken ringer, bedes du finde din plads. Forestillingen begynder præcist og dørene bliver lukket, når forestillingen går i gang, for ikke at forstyrre publikum og skuespillere. Hvis du kommer for sent, kan du ikke regne med at komme ind.

HÆNG TASKER OG TØJ I GARDEROBEN
Tasker og overtøj skal hænges i garderoben eller lægges udenfor salen. Garderoben ved Store Scene og Værkstedet er på eget ansvar. I Teatersalen, Odeon er der enten garderobe i kælderen (20 kr.) eller mulighed for at hænge tøj i foyeren på eget ansvar. Medbring så lidt bagage som muligt og lad helst skoletaskerne blive hjemme, da garderobepladsen er begrænset. 

MAD OG DRIKKE
I forbindelse med forestillinger i dagtimerne er Odense Teaters bar ikke åben. På Odeon kan du heller ikke være sikker på at bar og café er åben. Madpakker og medbragte drikkevarer må gerne nydes i publikumsområdet, men ikke i salen, caféer og lignende.

FOTOGRAFERING OG MOBILTELEFONER
Mobiltelefoner skal være helt slukkede i salen - det er ikke nok at sætte telefonen på lydløs.
Det er ikke tilladt at fotografere i salen.

EN GOD OPLEVELSE ER DET VIGTIGSTE!
Teater foregår live lige foran jeres øjne. Det er levende mennesker, der spiller for levende mennesker. Som publikum er I med til at skabe den rette stemning i rummet, så I må gerne klappe, grine eller græde, det bliver forestillingen kun bedre af!

Vi glæder os til at se jer i teatret og ønsker jer rigtig god fornøjelseOdense Teater
Jernbanegade 21
5000 Odense C
Billetten 66 12 00 52
odenseteater@billetten.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere.

OK