Forbered jer hjemmefra
Odense Teater
Odense Teater

Menu

Forberedelse

Der er masser af fagligt indhold og inspiration at hente på teatret. Forberedelse af elverne er med til at give en endnu bedre oplevelse. På denne side kan du læse lidt om hvordan du kan forberede dig og lidt om alt det praktiske.

FORTÆL OM, HVAD DER SKAL SKE
Måske er det første gang dine elever er i teatret. Giv dem et god start, ved at forberede dem på, hvad der skal ske i teatret. Hvad er det for et sted? Hvad er teater? Hvilke forventninger har de selv?

TAL OM HISTORIEN, INDEN I TAGER AFSTED
Find inspiration til, hvordan du kan bruge forestillingen i undervisningen, ved at hente gratis undervisningsmateriale.

KOM I GOD TID
Sørg for at komme i god tid. Det kan tage tid at finde parkeringsplads og at finde på plads i salen. Overstå toiletbesøg inden forestillingen eller i pausen. Når klokken ringer, bedes du finde din plads. Forestillingen begynder præcist og dørene bliver lukket, når forestillingen går i gang, for ikke at forstyrre publikum og skuespillere. Hvis du kommer for sent, kan du ikke regne med at komme ind.

HÆNG TASKER OG TØJ I GARDEROBEN
Tasker og overtøj skal hænges i garderoben eller lægges udenfor salen. Garderoben ved Store Scene og Værkstedet er på eget ansvar. I Teatersalen, Odeon er der enten garderobe i kælderen (20 kr.) eller mulighed for at hænge tøj i foyeren på eget ansvar. Medbring så lidt bagage som muligt og lad helst skoletaskerne blive hjemme, da garderobepladsen er begrænset. 

MAD OG DRIKKE
I forbindelse med forestillinger i dagtimerne er Odense Teaters bar ikke åben. På Odeon kan du heller ikke være sikker på at bar og café er åben. Madpakker og medbragte drikkevarer må gerne nydes i publikumsområdet, men ikke i salen, caféer og lignende.

FOTOGRAFERING OG MOBILTELEFONER
Mobiltelefoner skal være helt slukkede i salen - det er ikke nok at sætte telefonen på lydløs.
Det er ikke tilladt at fotografere i salen.

EN GOD OPLEVELSE ER DET VIGTIGSTE!
Teater foregår live lige foran jeres øjne. Det er levende mennesker, der spiller for levende mennesker. Som publikum er I med til at skabe den rette stemning i rummet, så I må gerne klappe, grine eller græde, det bliver forestillingen kun bedre af!

Vi glæder os til at se jer i teatret og ønsker jer rigtig god fornøjelse.COVID-19

Det skal være trygt at gå i Odense Teater

Odense Teater følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer i forbindelse med Covid-19, og vi træffer alle nødvendige forholdsregler om god hygiejne og sikkerhed. Teatret bliver løbende rengjort mellem forestillingerne. Der er adgang til håndsprit alle relevante steder – også ved ind- og udgange. Aktuelle afstandskrav opfyldes både i og udenfor salene. 

Vi sender mere information om de praktiske forhold til alle med billetter inden, I skal se forestillingen.

AFLYSNING
Er klassen ramt af Covid-19 må I ikke møde op i Odense Teater. Kontakt Odense Teater senest sidste hverdag før forestillingen inden kl. 16 på tlf. 66 12 00 52. I får jeres billetter flyttet til en anden dag eller refunderet.

Ved aflysning af en forestilling bliver I kontaktet direkte af Odense Teater med nærmere information. Om muligt byttes billetterne til en anden forestilling. Ellers refunderes billettens pris.

Odense Teater
Jernbanegade 21
5000 Odense C
Billetten 66 12 00 52
odenseteater@billetten.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere.

OK