Forbered jer hjemmefra
Odense Teater
Odense Teater

Menu

Forberedelse

Jo bedre eleverne er forberedt til teaterforestillingen, desto bedre bliver oplevelsen. Herunder finder I praktisk information om, hvordan I kan forberede jer på et besøg på Odense Teater.

FORTÆL OM, HVAD DER SKAL SKE
Måske er det første gang dine elever er i teatret. Giv dem et god start, ved at forberede dem på, hvad der skal ske i teatret.

TAL OM HISTORIEN, INDEN I TAGER AFSTED
Find inspiration til, hvordan I kan bruge forestillingen i undervisningen, ved at hente det gratis undervisningsmateriale her.

KOM I GOD TID
Sørg for at komme i god tid. Det kan tage tid at finde parkeringsplads og at finde sin plads i salen. Overstå toiletbesøg inden forestillingen eller i pausen. Når klokken ringer, bedes du finde din plads. Forestillingen begynder præcist og dørene bliver lukket, når forestillingen går i gang, for ikke at forstyrre publikum og skuespillere. Hvis du kommer for sent, kan du ikke regne med at komme ind.

HÆNG TASKER OG TØJ I GARDEROBEN
Tasker og overtøj skal hænges i garderoben eller lægges udenfor salen. Garderoben er på eget ansvar. Medbring så lidt bagage som muligt, da der er begrænset garderobeplads.

MAD OG DRIKKE
I forbindelse med forestillinger i dagtimerne er teatrets bar ikke åben. Madpakker og medbragte drikkevarer må gerne nydes i publikumsområdet, men ikke i salen, caféer og lignende.

FOTOGRAFERING OG MOBILTELEFONER
Mobiltelefoner skal være helt slukkede i salen - det er ikke nok at sætte telefonen på lydløs.
Fotografering er ikke tilladt i salen.

EN GOD OPLEVELSE ER DET VIGTIGSTE!
Teater foregår live lige foran jeres øjne. Det er levende mennesker, der spiller for levende mennesker. Publikum er med til at skabe den rette stemning i rummet, så I må gerne klappe, grine eller græde, det bliver forestillingen kun bedre af!

Vi glæder os til at se jer i teatret og ønsker jer rigtig god fornøjelseOdense Teater
Jernbanegade 21
5000 Odense C
Billetten 66 12 00 52
odenseteater@billetten.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere.

OK