Fyraftensarrangement for undervisere
Odense Teater
Odense Teater

Menu

Fyraftensarrangement for undervisere

Kom på webinar om Ronja Røverdatter

Arrangementet er tiltænkt dig, der skal se forestillingen med dine elever. Bliv klogere på forestillingen, og få inspiration til at bruge teateroplevelsen i din undervisning.

For at kunne afvikle fyraftensarrangementet om Ronja arrangementet om til et gratis webinar. Arrangementet er samtidig rykket en uge til torsdag 28. oktober kl. 17.15 – 18.30.

Der er altså ikke længere et arrangement 20. oktober, hvis du allerede har betalt din billet får du pengene tilbage. 

Du tilmelder dig webinaret ved at sende en mail til line@odenseteater.dk

Du vil modtage et link til webinaret et par dage før.

På webinaret vil du høre nærmere om:


Undervisningsmateriale og tryghed i teatret
Der er undervisningsmateriale til både indskoling og mellemtrin. Hør mere om materialet og tankerne bag det. Vi sørger for at teaterbesøget er trygt for dig og dine elever. Hør mere om hvordan.

Ny musik 
Der er skrevet helt ny musik og nye sange til Odense Teaters version af Ronja Røverdatter. Det er komponist og musiker Nikolaj Busk, som har skrevet musikken og det er forfatter og tekstforfatter Thomas Høg, der har skrevet sangteksterne. Hør om deres arbejde.

Ronja Røverdatter på Odense Teater
Mød instruktør Frede Gulbrandsen, Scenograf Camilla Bjørnvad samt medinstruktør og koreograf Peter Friis, der vil fortælle om hvad det er for en Ronja Røverdatter, I skal opleve. Hvad er de vigtigste temaer i historien? Hvordan skaber man teater til et børnepublikum? Hvordan skaber man en skov på en teaterscene, for slet ikke at tale om rumpenisser og skovhekse? Hvordan ser kostumerne i forestillingen ud? Hvordan bevæger røvere og skovhekse sig? Måske skal vi prøve at danse en røverdans?
 Odense Teater
Jernbanegade 21
5000 Odense C
Billetten 66 12 00 52
odenseteater@billetten.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere.

OK