Odense Teater | Forbered eleverne

Forbered eleverne til teatret

For nogle elever er det at gå i teatret en helt ny oplevelse. Forbered og hjælp dine elever med at få en god teaterstart. Vi har samlet lidt gode råd til jeres besøg på Odense Teater.

 

Tal med dine elever om:

Teater er noget vi skaber sammen

Teater er noget vi skaber sammen. Som publikum er du en vigtig del af forestillingen. 

 

Gem privat snak til efter forestillingen

Hav respekt for skuespillernes arbejde og de øvrige gæsters oplevelse. Vær fokuseret og opmærksom. Du må gerne grine, græde og klappe, men gem privat snak til pausen og efter forestillingen.

 

Mobiltelefoner skal være slukkede

Mobiltelefoner er fantastiske, men de skal være slukkede under forestillingen. Det forstyrrer både med lyde og lysende display. Det er ikke tilladt at optage eller tage billeder, mens forestillingen spiller.

 

Kom som du er

Du behøver ikke trække i en gallakjole eller tage slips på for at komme i teatret. Du må komme lige som du er. Lad overtøjet blive i garderoben, det kan blive meget varmt i en teatersal.

 

Vis hensyn

Du må ikke gå ud og ind af teatersalen under forestillingen. Overstå toiletbesøg inden forestillingen eller i pausen. Du må ikke spise medbragt mad i salen, men du må gerne medbringe en flaske vand. Lad dine fødder blive på gulvet og ikke på sædet foran dig.

 

Til dig som underviser:

Tal om forestillingen hjemmefra

Læs om forestillingen inden I tager afsted, se fotos og videoer på www.odenseteater.dk

Hvis der er undervisningsmateriale til forestillingen, kan du finde det her

 

Begræns bagage

Eleverne skal ikke bruge deres tasker i teatret. Lad dem blive hjemme, hvis det er muligt. Medbring evt. en mindre turtaske. 

 

Kom i god tid

Kom i god tid til forestillingen så I kan komme af med jeres overtøj, overstå toiletbesøg og finde jeres pladser i ro og mag. Vi åbner dørene til teatret en time før forestillingen begynder og ind til salen ca. 15 minutter før.

 

Sæt dig sammen med dine elever

Du kender dine elever bedst. Sørg for at placere dig sammen med dem og sæt jer helst forskellige steder, hvis I er flere undervisere. Grib ind hvis dine elever ikke opfører sig hensigtsmæssigt.

 

Brug os

Lyt til teatrets foyerpersonale som altid gerne vil hjælpe dig, og følg deres anvisninger. Hvis du har spørgsmål i forbindelse med jeres teaterbesøg så kontakt skolekoordinator Line Hede Simonsen på line@odenseteater.dk eller på mobil 29343339.

 

Det vi forhåbentlig ikke får brug for

I grelle tilfælde af chikane eller forstyrrelser har foyerpersonalet lov til at gribe ind. Hvis du er nødt til at gå ud med en elev, vil vi gerne give dig billet til en anden dag.

 

 

Rigtig god fornøjelse med forestillingen og arbejdet med den.