Forestillinger
Odense Teater
Odense Teater

Menu

Afgangsforestilling

3. ÅRS STUDERENDE FRA DEN DANSKE SCENEKUNSTSKOLE – SKUESPILUDDANNELSEN ODENSE

Irakisk Kristus

Irakisk Kristus er en rå og barsk fortælling om rejsen ud af krigens rædsler, hvor selvmordsbomber, tortur og voldtægt fortærer de overlevendes sjæle. Men det er også en forunderlig rejse ind i forsøget på at hele sårene, finde håb og overleve med kulsort humor i hverdagens paradoksale parallelvirkelighed.

Oplev de afgangsstuderende fra Skuespiluddannelsen i Odense, når de kaster sig over Hassan Blasims meget roste Irakisk Kristus.

Novellesamlingen revolutionerede moderne arabisk litteratur, da den udkom i 2013.

I Lucas Svenssons dramatisering bliver Hassan Blasims 13 fortællinger til en kalejdoskopisk forestilling om ødelæggelse og traumer, tro og magi, håb og eksil.

 

Værkstedet
Premiere 7. maj 2021 kl. 19:30

Spilleperiode
7. maj - 2. juni 2021

Forpremierer
5. maj 2021 kl. 19:30
6. maj 2021 kl. 19:30

Fra 85 kr. til 170 kr.

Tip en ven

Af Hassan Blasim

Dramatisering Lucas Svensson

Iscenesættelse Moqi Simon Trolin

Colombine Teaterförlag

 

Pressefoto Afgangsforestilling

Odense Teaters pressebilleder kan frit downloades til omtale af Odense Teater og den forestilling, de er taget til. Det er ikke tilladt at bruge materialet i andre sammenhænge.

Pressekontakt: Kommunikations- og salgschef Julie Lindegaard presse@odenseteater.dk / Tlf. 20 71 71 41

Covid-19

Odense Teater følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer i forbindelse med Covid-19, og vi træffer alle nødvendige forholdsregler om god hygiejne og sikkerhed. Til orientering er forsamlingsforbuddet på 10 personer IKKE gældende for kulturelle arrangementer. Vi gennemfører derfor fortsat alle allerede planlagte forestillinger og arrangementer.

OBS: Har du billet til en forestilling, vil du få dage før modtage mere information om vores retningslinjer via mail. 

MUNDBIND
Du skal have mundbind eller visir på, når du færdes i vores foyerområde og teatersalen. Du må gerne tage det af, når du sidder på din plads i salen.

AFSTAND OG RENGØRING
Teatret bliver løbende rengjort mellem forestillingerne. Der er adgang til håndsprit alle relevante steder – også ved ind- og udgange. Aktuelle afstandskrav opfyldes både i og udenfor salene. 

AFLYSNING
Hvis en forestilling mod forventning bliver aflyst, får du selvfølgelig besked med det samme og dine penge retur.

REFUSION covid-19
Hvis du eller andre i din husstand er smittet med Covid-19, må du ikke møde op i Odense Teater, da det udgør en risiko for andre gæster. Du kan derfor ved sygdom få dine billetter refunderet eller flyttet til en anden dag. Kontakt Odense Teater senest sidste hverdag før forestilling kl. 14.00 på tlf. 66 12 00 52. Du er altid velkommen til at kontakte os på odenseteater@billetten.dk, hvis du har spørgsmål.

Odense Teater
Jernbanegade 21
5000 Odense C
Billetten 66 12 00 52
odenseteater@billetten.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere.

OK