Oplys altid ved billetbestilling, om du har behov for særlige hensyn, så vi kan være behjælpelige.

På Værkstedet og Foyerscenen er der unummererede pladser. Er du dårligt gående, seende eller hørende, kan du henvende dig til en forhuspersonalet og få reserveret en plads i salen.

Handicaphjælper gratis med

Har du brug for at have handicaphjælper med i teatret, kommer denne gratis med. Når du har købt billetterne online, så skal du kontakte Billetten for at få refunderet ledsagerbilletten
Billetten tlf. 66 12 00 52 , odenseteater@billetten.dk
Bemærk: Ledsagerbilletter kan ikke refunderes i døren inden forestillingen.

 

Kørestole

Kørestolsbrugere har adgang til alle teatrets scener. Ved køb af billet skal du oplyse, at du er kørestolsbruger. Der er indgang til Store Scene for kørestole gennem den café og restaurant Kongens Have. Kontakt teatrets personale, hvis du har brug for hjælp. Det er vigtigt, at du gør opmærksom på at du har en kørestol med når du køber din billet, så vi kan have en plads klar til dig.

 

Medhør

Odense Teater har ikke teleslynge, men på Store Scene (Jernbanegade) er der mulighed for at låne et sæt hovedtelefoner med en modtager, som modtager lyden fra scenen.

I ODEONs Store Sal er der teleslynge i den nederste del. På 2. balkon kan der udleveres IR modtagere, som kan bruges sammen med et høreapparat. 

Der er ikke mulighed for teleslynge på teatrets andre scener (Teatersalen i Odeon, Værkstedet eller foyerscenen).

Kontakt teatrets personale inden forestillingen for nærmere information.

I kunsten kan livet kendes