Odense Teater | Teaterrabatten | Odense Teater

Vil du spare 25% på dine teaterbilletter?

 

Fra 1. juni 2023 har vi et medlemskab til dig, som gerne vil mere i teateret og spare penge på dine billetter. For 185 Kr. bliver du medlem af Teaterrabatten og får 25% rabat pr. billet på fem valgfrie forestillinger.

 

Vil du have manden, veninden eller kollegaen med, kan du købe et medlemskab for 2 personer for 370 Kr. 

 

 

Fordelene

 • Du sparer 25% på din teaterbillet.
 • Du behøver ikke købe dine fem billetter på én gang.
 • Du kan frit vælge mellem alle forestillinger i sæson 23/24.
 • Du modtager vores nyhedsbrev med anbefalinger og baggrundsstof om de enkelte forestillinger.

 

Vælg teaterrabatten

 • Hvis du ikke vil købe alle dine forestillinger i maj.
 • Hvis du gerne vil spare 25% på billetprisen på fem valgfrie forestillinger.
 • Hvis du gerne vil fordele dine billetkøb over hele sæsonen.

 

Det med småt

 • Medlemskabet er personligt, og du kan kun købe billetter til dig selv.
 • Du kan købe 1 billet pr. forestilling. (Du kan godt vælge at se den samme forestilling flere gange)
 • Har du købt medlemskab for 2 personer, kan du købe 2 billetter pr. forestilling.
 • Medlemskabet kan ikke kombineres med andre rabatter. Du kan altså ikke blive stjernekunde, selv om du køber billet til tre forestillinger eller mere.
 • Forbehold for udsolgte forestillinger.
 • Du kan købe medlemskab fra 1. juni 2023 og hele sæsonen.
 • Medlemskab løber i et år fra købsdato. Du kan ikke købe billetter til forestillinger, der spiller efter udløb af dit medlemskab.

 

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på mail billet@odenseteater.dk eller du kan møde op i vores billetsalg i teatrets foyer i vores åbningstid, som er:

 

Mandag-Onsdag-Fredag fra kl. 9.00-14.00

(Juli, helligdage samt mellem jul og nytår undtaget, hvor teatret er lukket)

 

Du kan også kontakte os på tlf. 66 12 00 52 i ovenstående åbningstid.

 

 

Praktiske informationer

Forestillingen starter på det tidspunkt, der står skrevet på din billet. Dørene til teatret/foyerområdet åbner en time før forestillingen begynder. Dørene ind til salen åbner som udgangspunkt en halv time før forestillingen begynder. Vi ser gerne, at du kommer i god tid, så du kan nå at finde din plads og sætte dig til rette inden forestillingen starter.

Kommer du for sent til en forestilling, og er dørene lukkede, kan du først blive lukket ind i en eventuel pause. Billetter refunderes ikke.

Uanset om du skal i teatret i Jernbanegade eller i kulturhuset Odeon, så anbefaler vi at bruge parkeringskælderen under kulturhuset Odeon, da der rigeligt med plads. 

Der er fire forskellige indgange, og den der ligger tættest på teatret i Jernbanegade er ind/udkørsel via Nørregade lige ved Fakta – den hedder Vest. Hvis du skal i Teatersalen er alle indgange gode. 

Læs mere om parkering

Det er nemt at komme til Odense Teater med den kollektive trafik. Odense Teater ligger kun 5 minutters gang fra Odense Banegård, hvor både regionale busser, bybusser, tog og letbanen stopper. Kryds Østre Stationsvej og gå gennem Kongens Have, og så er du ved teatret.

Se kort her


Skal du se en forestilling i Teatersalen på Odeon, er der letbanestop lige udenfor, og kommer du fra Odense Banegård er der også kun 5 minutters gang.

Se kort her

I Jernbanegade er der gratis garderober, du kan benytte på eget ansvar. Der er dog ikke så mange, så hvis der er fyldt er du velkommen til at tage dit overtøj med ind i salen. 

I Teatersalen i Odeon kan du tage dit overtøj med ind i salen eller benytte garderobestativer på eget ansvar i foyeren.

Det står på din billet, hvor du skal sidde henne i salen. På alle vores scener er der personale til stede, som kan hjælpe dig med at finde din plads. Der er først adgang til salen, når personalet åbner dørene.

På Værkstedet og Foyerscenen er der unummererede pladser. Er du dårligt gående, seende eller hørende kan du henvende dig til en forhuspersonalet og få reserveret en plads i salen.

Du kan altid købe lækre snacks og drikkevarer før forestillingen i vores foyerområder. Du kan bestille dine drikkevarer til pausen inden forestillingen starter, så slipper du for eventuel kø. Du må gerne nyde dine drikkevarer og snacks inde i salen. Vi opfordrer dog til, at larme så lidt som muligt

Nelle's i Jernbanegade
Den populære Odense-kæde Nelle's driver caféen på Odense Teater i Jernbanegade. Så om du skal i teatret og se en forestilling og skal have stillet den lille sult, eller om du bare skal ud og hygge, så klarer de den. Læs mere om Nelle's

Odeon
Skal du opleve en forestilling i Teatersalen i Odeon, så kan du at besøge Café Odeon Social eller Restaurant Schiøtz. Læs mere om Odeons spisesteder.

Hvis der er pause i forestillingen, skriver vi det her på hjemmesiden under den pågældende forestilling umiddelbart inden premieren. Pauserne varer typisk 15 minutter. Vær opmærksom på, hvornår klokken ringer i foyeren - når klokken ringer, skal du gå til din plads.

KØRESTOLE
Kørestolsbrugere har adgang til alle teatrets scener. Ved køb af billet skal du oplyse, at du er kørestolsbruger. Der er indgang til Store Scene for kørestole gennem Café Nelle's Odense Teater. Kontakt teatrets personale, hvis du har brug for hjælp. Det er vigtigt, at du gør opmærksom på at du har en kørestol med når du køber din billet, så vi kan have en plads klar til dig.

TELESLYNGE
Odense Teater har fået teleslynge på Store Scene (Jernbanegade). Af tekniske grunde, som vi ikke kan ændre på, dækker Teleslyngen bedst på række 7-15 (gulv) og samt 1. og 2. balkon – den kan også virke på de øvrige rækker, men her kan vi ikke garantere den bedste oplevelse.

Når vi spiller i ODEONs Store Sal, er der teleslynge på gulv og 1. balkon. På 2. balkon kan der udleveres IR modtagere, som kan bruges sammen med et høreapparat.

Der er ikke mulighed for teleslynge på teatrets andre scener (Teatersalen i ODEON, Værkstedet eller foyerscenen).

Kontakt teatrets personale inden forestillingen for nærmere information.

 

Læs mere vedr. særlige behov under FAQ

I kunsten kan livet kendes