Odense Teater | Next to normal | Odense Teater
Next to normal | Odense Teater

Next to normal

Teatersalen/ODEON

5. dec. 2024 - 25. jan. 2025

Spilletider

Man. - tors. kl. 19.30

Fredag kl. 17.00

Lørdag kl. 16.00

Pris

Fra 162 kr. til 325 kr. 

varighed

Oplyses kort før premiere

HJERTEGRIBENDE OG RØRENDE ROCKMUSICAL

 

Oplev fængende musik og store sangpræstationer i en smertelig og hjertevarm Broadwaymusical.

 

Next to Normal er en bevægende rejse gennem kærlighed, tab og genopdagelse. På overfladen er alt, som det skal være hos familien Goodman. Far er arkitekt og mor er hjemmegående i en hektisk hverdag med to teenagebørn. Men alle familier kæmper som bekendt med noget.

 

Mens mor forgæves forsøger at holde sygdom og en stor sorg under kontrol, er far ramt af overanstrengelse, datteren af en lammende præstationsangst, og alle bakser de med en længsel efter nærhed og normalitet. På hver deres måde forsøger de at overleve i den dysfunktionelle familie. Noget må ske, hvis de ikke skal gå helt til grunde. Der er brug for en ny begyndelse. Måske er det ok ikke at være helt som alle andre. Måske er det helt ok at være Next to Normal.

 

Denne prisvindende rockmusical er blevet rost til skyerne for sit mod til at gøre mistrivsel og psykisk sygdom til kernen i en vedkommende og empatisk forestilling. Forbered dig på at komme igennem hele følelsesregistret, når Next to Normal rammer Teatersalen.

 

 

Bag forestillingen

Manuskript og sangtekster

Brian Yorkey

Iscenesættelse

Charlotte Munksø

Scenografi og kostumer

Marianne Nilsson

Musik

Tom Kitt

Kapelmester

Anders Ortman

Lyddesign

Kim Malmose

Lysdesign

Andreas Buhl

Forlag

Nordiska ApS

Medvirkende

gratis
Introduktioner

Bliv godt klædt på til Odense Teaters forestillinger med vores introduktioner. Efter introduktionen har du mulighed for at strække benene eller spise inden, du skal se forestillingen. Alle introduktioner er gratis. Du tilmelder dig via link nedenfor.

  • Tirsdag 14. januar Teatersalen/Odeon kl. 18.00-18.30
    Kan man skrive en smuk musical om modstand i livet? Kan en almindelig families historie være underholdende musikdramatik? Ja, er det korte svar. Mød instruktør Charlotte Munksø og skuespiller Cecilie Gerberg og hør om arbejdet med musicalen Next to normal.

Måske du også kan lide...

Praktiske informationer

Forestillingen starter på det tidspunkt, der står skrevet på din billet. Dørene til teatret/foyerområdet åbner en time før forestillingen begynder. Dørene ind til salen åbner som udgangspunkt en halv time før forestillingen begynder. Vi ser gerne, at du kommer i god tid, så du kan nå at finde din plads og sætte dig til rette inden forestillingen starter.

Kommer du for sent til en forestilling, og er dørene lukkede, kan du først blive lukket ind i en eventuel pause. Billetter refunderes ikke.

Uanset om du skal i teatret i Jernbanegade eller i kulturhuset Odeon, så anbefaler vi at bruge parkeringskælderen under kulturhuset Odeon, da der rigeligt med plads. 

Der er fire forskellige indgange, og den der ligger tættest på teatret i Jernbanegade er ind/udkørsel via Nørregade lige ved Fakta – den hedder Vest. Hvis du skal i Teatersalen er alle indgange gode. 

Læs mere om parkering

Det er nemt at komme til Odense Teater med den kollektive trafik. Odense Teater ligger kun 5 minutters gang fra Odense Banegård, hvor både regionale busser, bybusser, tog og letbanen stopper. Kryds Østre Stationsvej og gå gennem Kongens Have, og så er du ved teatret.

Se kort her


Skal du se en forestilling i Teatersalen på Odeon, er der letbanestop lige udenfor, og kommer du fra Odense Banegård er der også kun 5 minutters gang.

Se kort her

I Jernbanegade er der gratis garderober, du kan benytte på eget ansvar. Der er dog ikke så mange, så hvis der er fyldt er du velkommen til at tage dit overtøj med ind i salen. 

I Teatersalen i Odeon kan du tage dit overtøj med ind i salen eller benytte garderobestativer på eget ansvar i foyeren.

Det står på din billet, hvor du skal sidde henne i salen. På alle vores scener er der personale til stede, som kan hjælpe dig med at finde din plads. Der er først adgang til salen, når personalet åbner dørene.

På Værkstedet og Foyerscenen er der unummererede pladser. Er du dårligt gående, seende eller hørende kan du henvende dig til en forhuspersonalet og få reserveret en plads i salen.

Du kan altid købe lækre snacks og drikkevarer før forestillingen i vores foyerområder. Du kan bestille dine drikkevarer til pausen inden forestillingen starter, så slipper du for eventuel kø. Du må gerne nyde dine drikkevarer og snacks inde i salen. Vi opfordrer dog til, at larme så lidt som muligt

Nelle's i Jernbanegade
Den populære Odense-kæde Nelle's driver caféen på Odense Teater i Jernbanegade. Så om du skal i teatret og se en forestilling og skal have stillet den lille sult, eller om du bare skal ud og hygge, så klarer de den. Læs mere om Nelle's

Odeon
Skal du opleve en forestilling i Teatersalen i Odeon, så kan du at besøge Café Odeon Social eller Restaurant Schiøtz. Læs mere om Odeons spisesteder.

Hvis der er pause i forestillingen, skriver vi det her på hjemmesiden under den pågældende forestilling umiddelbart inden premieren. Pauserne varer typisk 15 minutter. Vær opmærksom på, hvornår klokken ringer i foyeren - når klokken ringer, skal du gå til din plads.

KØRESTOLE
Kørestolsbrugere har adgang til alle teatrets scener. Ved køb af billet skal du oplyse, at du er kørestolsbruger. Der er indgang til Store Scene for kørestole gennem Café Nelle's Odense Teater. Kontakt teatrets personale, hvis du har brug for hjælp. Det er vigtigt, at du gør opmærksom på at du har en kørestol med når du køber din billet, så vi kan have en plads klar til dig.

TELESLYNGE
Odense Teater har fået teleslynge på Store Scene (Jernbanegade). Af tekniske grunde, som vi ikke kan ændre på, dækker Teleslyngen bedst på række 7-15 (gulv) og samt 1. og 2. balkon – den kan også virke på de øvrige rækker, men her kan vi ikke garantere den bedste oplevelse.

Når vi spiller i ODEONs Store Sal, er der teleslynge på gulv og 1. balkon. På 2. balkon kan der udleveres IR modtagere, som kan bruges sammen med et høreapparat.

Der er ikke mulighed for teleslynge på teatrets andre scener (Teatersalen i ODEON, Værkstedet eller foyerscenen).

Kontakt teatrets personale inden forestillingen for nærmere information.

 

Læs mere vedr. særlige behov under FAQ

I kunsten kan livet kendes