Kom med bag scenen

Særlige rundvisninger

I sæson 2022/23 laver vi nogle særlige rundvisninger i forbindelse med andre arrangementer på teatret, eller hvis der sker noget særligt i Odense by. 

 

Rundvisningen tager dig med rundt på teatret, og turen går blandt andet forbi Store Scene, rekvisitdepotet, malersalen, skræddersalen og det fantastiske kostumeloft, hvor ca. 15.000 kostumer opbevares. 

 

OBS! Rundvisningen er ikke egnet til gangbesværede, da vejen går ad trapper.

 


tapas Nelles Odense teater

Næste gang lørdag 1. april kl. 18.00

Særlig rundvisning med tapas og vin

Få en hyggelig fredag aften på Odense Teater lørdag den 1. april. Du starter med en særlig rundvisning på teatret kl. 18.00 og slutter med med tapas og 1 glas vin på Nelles. 

 

Samlet pris inkl. rundvisning, tapas og 1 glas vin er Kr. 275,- 

 

Tapas består af:

Charcuteri fra Nørre Søby slagteren

  • Nordisk Lyng · Koldrøget okseinderlår m timian
  • Nordisk fennikelsalami · På Dansk gris
  • Kyllingepaté med abrikos, persille og sort peber

 

Charcuteri serveres med…

  • Tomatrelish
  • Syltet løg, syltet i soya, appelsin og jordnøddeolie

 

Ost fra Arla Unika

  • unika Gammel Knas
  • unika Ask
  • unika Rød løber

 

Til Ostene serveres der...

  • Syrlig stikkelsbær
  • Sød rabarber

 

Til hele herligheden hører der naturligvis brød og smør

 

Sæson 22/23 Odense Teater

I kunsten kan livet kendes

Praktiske informationer

Forestillingen starter på det tidspunkt, der står skrevet på din billet. Dørene åbner en time før dette tidspunkt, og vi ser gerne, at du kommer i god tid, så du kan nå at finde din plads og sætte dig til rette inden forestillingen starter. 

Kommer du for sent til en forestilling, og er dørene lukkede, kan du først blive lukket ind i en eventuel pause. Billetter refunderes ikke.

Uanset om du skal i teatret i Jernbanegade eller i kulturhuset Odeon, så anbefaler vi at bruge parkeringskælderen under kulturhuset Odeon, da der rigeligt med plads. 

Der er fire forskellige indgange, og den der ligger tættest på teatret i Jernbanegade er ind/udkørsel via Nørregade lige ved Fakta – den hedder Vest. Hvis du skal i Teatersalen er alle indgange gode. 

Læs mere om parkering

Det er nemt at komme til Odense Teater med den kollektive trafik. Odense Teater ligger kun 5 minutters gang fra Odense Banegård, hvor både regionale busser, bybusser, tog og letbanen stopper. Kryds Østre Stationsvej og gå gennem Kongens Have, og så er du ved teatret.

Se kort her


Skal du se en forestilling i Teatersalen på Odeon, er der letbanestop lige udenfor, og kommer du fra Odense Banegård er der også kun 5 minutters gang.

Se kort her

I Jernbanegade er der gratis garderober, du kan benytte på eget ansvar. Der er dog ikke så mange, så hvis der er fyldt er du velkommen til at tage dit overtøj med ind i salen. 

I Teatersalen i Odeon er der bemandede garderober i underetagen til 20 kr. Ønskes dette ikke, kan du tage dit overtøj med ind i salen eller benytte garderobestativer i foyeren.

Det står på din billet, hvor du skal sidde henne i salen. På alle vores scener er der personale til stede, som kan hjælpe dig med at finde din plads. Der er først adgang til salen, når personalet åbner dørene.

På Værkstedet og Foyerscenen er der unummererede pladser. Er du dårligt gående, seende eller hørende kan du henvende dig til en forhuspersonalet og få reserveret en plads i salen.

Du kan altid købe lækre snacks og drikkevarer før forestillingen i vores foyerområder. Du kan bestille dine drikkevarer til pausen inden forestillingen starter, så slipper du for eventuel kø. Du må gerne nyde dine drikkevarer og snacks inde i salen. Vi opfordrer dog til, at larme så lidt som muligt

Nelle's i Jernbanegade
Den populære Odense-kæde Nelle's driver caféen på Odense Teater i Jernbanegade. Så om du skal i teatret og se en forestilling og skal have stillet den lille sult, eller om du bare skal ud og hygge, så klarer de den. Læs mere om Nelle's

Odeon
Skal du opleve en forestilling i Teatersalen i Odeon, så kan du at besøge Café Odeon Social eller Restaurant Schiøtz. Læs mere om Odeons spisesteder.

Hvis der er pause i forestillingen, skriver vi det her på hjemmesiden under den pågældende forestilling umiddelbart inden premieren. Pauserne varer typisk 15 minutter. Vær opmærksom på, hvornår klokken ringer i foyeren - når klokken ringer, skal du gå til din plads.