Odense Teater | Særlige rundvisninger på Odense Teater

Kom med bag scenen

Særlige rundvisninger

I sæson 2024/25 laver vi igen nogle Særlige Rundvisninger i forbindelse med andre arrangementer på teatret, eller hvis der sker noget særligt i Odense by. 

 

Rundvisningen tager dig med rundt på teatret, og turen går blandt andet forbi Store Scene, rekvisitdepotet, malersalen, skræddersalen og det fantastiske kostumeloft, hvor ca. 15.000 kostumer opbevares. 

 

OBS! Rundvisningen er ikke egnet til gangbesværede, da vejen går ad trapper.

 


tapas Nelles Odense teater

Næste gang onsdag 11. september kl. 18.00

Rundvisning med tapas og vin

Få en hyggelig aften på Odense Teater. Du starter med en særlig rundvisning på teatret kl. 18.00 og slutter af med tapas og 1 glas vin på Nelle's. 

 

Samlet pris inkl. rundvisning, tapas og 1 glas vin er 345 kr. 

 

Rundvisning og Tapas afholdes også:

  • Lørdag 5. april 2025 kl. 12.00
  • Onsdag 30. april 2025 kl. 18.00

 

Tapas består af charcuteri og ost:

 

Oksepaté
Trøffelsalami
Røget andebryst
Nordisk coppa
Røget landbrie
Manchego

 

Hertil serveres der garniture i form af:

  • Syltet løg, syltet i soya, appelsin og jordnøddeolie
  • Oliventapenade
  • Rabarberkompot

 

Til hele herligheden hører der naturligvis hjemmebagt foccacia med soltørrede tomater, kartoffel og rosmarin m. olivenolie.


Brunvisning Odense Teater

Torsdag 10. oktober 2024 kl. 10.00

Brunvisning

I anledning af Brunsvigerens dag holder vi igen i år en Særlig Rundvisning, som vi har døbt Brunvisning. 

 

Du får en spændende rundvisning på Odense Teater, og undervejs vil der være smagninger på fem forskellige brunsvigere fra bagere i Odense. Der serveres også en kop kaffe undervejs. 

 

Pris pr. person er 125 kr. 

 


Rundvisning og vinsmagning på Odense Teater

Fredag 29. november 2024 kl. 18.00

Rundvisning og vinsmagning

Kom med på en helt Særlig Rundvisning på Odense Teater, hvor vi undervejs har en vinsmagning sammen med vores gode samarbejdspartner Nelle's. 

 

Vi skal blive lidt klogere og smage på fem forskellige vine i løbet af turen rundt på teatret. 

 

Samlet pris for rundvisning og vinsmagning er 495 kr. pr. person. 

 

* Man skal være fyldt 18 år for at deltage i denne rundvisning. 


Rundvisning Gløgg og æbleskiver | Odense Teater

Søndag 15. december kl. 15.00

Rundvisning med Gløgg og æbleskiver

Lad julestemningen brede sig med en spændende rundvisning på det julepyntede Odense Teater, hvor du bl.a. kommer bag scenen på årets store familie- og juleforestilling Narnia - løven, heksen og garderobeskabet. 

 

Efter rundvisningen er der 1 glas gløgg og æbleskiver i Café Nelle's. 

 

Samlet pris for rundvisning, gløgg og æbleskiver er 145 kr. pr. person. 

 


Rundvisning og 2 retter | Odense Teater

Tirsdag 4. marts kl. 16.30

Rundvisning og to-retters menu på Nelle's

Følg med på en spændende rundvisning på Odense Teater, og oplev værksteder, kostumeloft, bagscenen og meget mere.

 

Efter rundvisningen venter en lækker to-rettes menu på Nelle's. Du kan vælge mellem: 

 

Forret - Stracciatella de burrata
Frisk forårsgrønt · Tørret skinke · Oliven granulat

Hovedret - Bagt laks
Cassoulet · Broccolini · Salat á parte · Muslinge veloute

Dessert - Citron fromage 

 

Pris pr. person for rundvisning og to-retters menu er 395 kr.

 

I kunsten kan livet kendes

Praktiske informationer

Forestillingen starter på det tidspunkt, der står skrevet på din billet. Dørene til teatret/foyerområdet åbner en time før forestillingen begynder. Dørene ind til salen åbner som udgangspunkt en halv time før forestillingen begynder. Vi ser gerne, at du kommer i god tid, så du kan nå at finde din plads og sætte dig til rette inden forestillingen starter.

Kommer du for sent til en forestilling, og er dørene lukkede, kan du først blive lukket ind i en eventuel pause. Billetter refunderes ikke.

Uanset om du skal i teatret i Jernbanegade eller i kulturhuset Odeon, så anbefaler vi at bruge parkeringskælderen under kulturhuset Odeon, da der rigeligt med plads. 

Der er fire forskellige indgange, og den der ligger tættest på teatret i Jernbanegade er ind/udkørsel via Nørregade lige ved Fakta – den hedder Vest. Hvis du skal i Teatersalen er alle indgange gode. 

Læs mere om parkering

Det er nemt at komme til Odense Teater med den kollektive trafik. Odense Teater ligger kun 5 minutters gang fra Odense Banegård, hvor både regionale busser, bybusser, tog og letbanen stopper. Kryds Østre Stationsvej og gå gennem Kongens Have, og så er du ved teatret.

Se kort her


Skal du se en forestilling i Teatersalen på Odeon, er der letbanestop lige udenfor, og kommer du fra Odense Banegård er der også kun 5 minutters gang.

Se kort her

I Jernbanegade er der gratis garderober, du kan benytte på eget ansvar. Der er dog ikke så mange, så hvis der er fyldt er du velkommen til at tage dit overtøj med ind i salen. 

I Teatersalen i Odeon kan du tage dit overtøj med ind i salen eller benytte garderobestativer på eget ansvar i foyeren.

Det står på din billet, hvor du skal sidde henne i salen. På alle vores scener er der personale til stede, som kan hjælpe dig med at finde din plads. Der er først adgang til salen, når personalet åbner dørene.

På Værkstedet og Foyerscenen er der unummererede pladser. Er du dårligt gående, seende eller hørende kan du henvende dig til en forhuspersonalet og få reserveret en plads i salen.

Du kan altid købe lækre snacks og drikkevarer før forestillingen i vores foyerområder. Du kan bestille dine drikkevarer til pausen inden forestillingen starter, så slipper du for eventuel kø. Du må gerne nyde dine drikkevarer og snacks inde i salen. Vi opfordrer dog til, at larme så lidt som muligt

Nelle's i Jernbanegade
Den populære Odense-kæde Nelle's driver caféen på Odense Teater i Jernbanegade. Så om du skal i teatret og se en forestilling og skal have stillet den lille sult, eller om du bare skal ud og hygge, så klarer de den. Læs mere om Nelle's

Odeon
Skal du opleve en forestilling i Teatersalen i Odeon, så kan du at besøge Café Odeon Social eller Restaurant Schiøtz. Læs mere om Odeons spisesteder.

Hvis der er pause i forestillingen, skriver vi det her på hjemmesiden under den pågældende forestilling umiddelbart inden premieren. Pauserne varer typisk 15 minutter. Vær opmærksom på, hvornår klokken ringer i foyeren - når klokken ringer, skal du gå til din plads.

KØRESTOLE
Kørestolsbrugere har adgang til alle teatrets scener. Ved køb af billet skal du oplyse, at du er kørestolsbruger. Der er indgang til Store Scene for kørestole gennem Café Nelle's Odense Teater. Kontakt teatrets personale, hvis du har brug for hjælp. Det er vigtigt, at du gør opmærksom på at du har en kørestol med når du køber din billet, så vi kan have en plads klar til dig.

TELESLYNGE
Odense Teater har fået teleslynge på Store Scene (Jernbanegade). Af tekniske grunde, som vi ikke kan ændre på, dækker Teleslyngen bedst på række 7-15 (gulv) og samt 1. og 2. balkon – den kan også virke på de øvrige rækker, men her kan vi ikke garantere den bedste oplevelse.

Når vi spiller i ODEONs Store Sal, er der teleslynge på gulv og 1. balkon. På 2. balkon kan der udleveres IR modtagere, som kan bruges sammen med et høreapparat.

Der er ikke mulighed for teleslynge på teatrets andre scener (Teatersalen i ODEON, Værkstedet eller foyerscenen).

Kontakt teatrets personale inden forestillingen for nærmere information.

 

Læs mere vedr. særlige behov under FAQ