Kom med bag scenen

Særlige rundvisninger

I sæson 2022/23 laver vi nogle særlige rundvisninger i forbindelse med andre arrangementer på teatret, eller hvis der sker noget særligt i Odense by. 

 

Rundvisningen tager dig med rundt på teatret, og turen går blandt andet forbi Store Scene, rekvisitdepotet, malersalen, skræddersalen og det fantastiske kostumeloft, hvor ca. 15.000 kostumer opbevares. 

 

OBS! Rundvisningen er ikke egnet til gangbesværede, da vejen går ad trapper.

 


Rundvisning og menu

Mandag den 12. december kl. 18.00

Særlig Rundvisning med mad, og mulighed for at Synge sammen

Der er lagt op til en hyggelig aften, når vi, i forbindelse med vores Syng sammen arrangement den 12. december, efterfølgende laver en særlig rundvisning på teatret og slutter af med en skøn 2-retters teatermenu på Nelles. 

 

Du kan altså starte med fællessang på Store Scene, som denne aften har temaet julesange, efterfulgt af en rundvisning og afslutte med Nelles december menu, som du kan læse mere om her

 

Samlet pris for rundvisning og 2-retters teatermenu er Kr. 360,- 

 

Har du ikke allerede købt billet til Syng sammen arrangementet kl. 16.30, kan du købe den særskilt her

 

Menu

 

Brød og smør


Forret - En variation af kål
Serveret med syltet æble og stikkelsbær, smørristet crouton og røget muslingesauce


Hovedret - Rosastegt okse
Serveret med butternutsquash og gratineret broccolini, syltede beder og solbærsauce

 

 


Særlig rundvisning med tapas

første gang Lørdag den 28. januar kl. 18.00

Særlig rundvisning med tapas og vin

Få en hyggelig lørdag aften på Odense Teater den 28. januar. Du starter med en særlig rundvisning på teatret kl. 18.00 og slutter med med tapas og 1 glas vin på Nelles. 

 

Samlet pris inkl. runvisning, tapas og 1 glas vin er Kr. 275,- 

 

Afholdes også torsdag 16. marts og lørdag 1. april 2023

 

Tapas består af:

Charcuteri fra Nørre Søby slagteren

  • Nordisk Lyng · Koldrøget okseinderlår m timian
  • Nordisk fennikelsalami · På Dansk gris
  • Kyllingepaté med abrikos, persille og sort peber

 

Charcuteri serveres med…

  • Tomatrelish
  • Syltet løg, syltet i soya, appelsin og jordnøddeolie

 

Ost fra Arla Unika

  • unika Gammel Knas
  • unika Ask
  • unika Rød løber

 

Til Ostene serveres der...

  • Syrlig stikkelsbær
  • Sød rabarber

 

Til hele herligheden hører der naturligvis brød og smør

 

I kunsten kan livet kendes

Praktiske informationer

Forestillingen starter på det tidspunkt, der står skrevet på din billet. Dørene åbner en time før dette tidspunkt, og vi ser gerne, at du kommer i god tid, så du kan nå at finde din plads og sætte dig til rette inden forestillingen starter. 

Kommer du for sent til en forestilling, og er dørene lukkede, kan du først blive lukket ind i en eventuel pause. Billetter refunderes ikke.

Uanset om du skal i teatret i Jernbanegade eller i kulturhuset Odeon, så anbefaler vi at bruge parkeringskælderen under kulturhuset Odeon, da der rigeligt med plads. 

Der er fire forskellige indgange, og den der ligger tættest på teatret i Jernbanegade er ind/udkørsel via Nørregade lige ved Fakta – den hedder Vest. Hvis du skal i Teatersalen er alle indgange gode. 

Læs mere om parkering

I Jernbanegade er der gratis garderober, du kan benytte på eget ansvar. Der er dog ikke så mange, så hvis der er fyldt er du velkommen til at tage dit overtøj med ind i salen. 

I Teatersalen i Odeon er der bemandede garderober i underetagen til 20 kr. Ønskes dette ikke, kan du tage dit overtøj med ind i salen eller benytte garderobestativer i foyeren.

Det står på din billet, hvor du skal sidde henne i salen. På alle vores scener er der personale til stede, som kan hjælpe dig med at finde din plads. Der er først adgang til salen, når personalet åbner dørene.

På Værkstedet og Foyerscenen er der unummererede pladser. Er du dårligt gående, seende eller hørende kan du henvende dig til en forhuspersonalet og få reserveret en plads i salen.

Du kan altid købe lækre snacks og drikkevarer før forestillingen i vores foyerområder. Du kan bestille dine drikkevarer til pausen inden forestillingen starter, så slipper du for eventuel kø. Du må gerne nyde dine drikkevarer og snacks inde i salen. Vi opfordrer dog til, at larme så lidt som muligt

Nelle's i Jernbanegade
Den populære Odense-kæde Nelle's driver caféen på Odense Teater i Jernbanegade. Så om du skal i teatret og se en forestilling og skal have stillet den lille sult, eller om du bare skal ud og hygge, så klarer de den. Læs mere om Nelle's

Odeon
Skal du opleve en forestilling i Teatersalen i Odeon, så kan du at besøge Café Odeon Social eller Restaurant Schiøtz. Læs mere om Odeons spisesteder.

Hvis der er pause i forestillingen, skriver vi det her på hjemmesiden under den pågældende forestilling umiddelbart inden premieren. Pauserne varer typisk 15 minutter. Vær opmærksom på, hvornår klokken ringer i foyeren - når klokken ringer, skal du gå til din plads.