Odense Teater | Odense Teater søger en maskør

Odense Teater søger en maskør

 

Maskørafdelingen søger en ny medarbejder gerne pr. 1. juni eller efter nærmere aftale. Du bliver som maskør en fast del af Kostume- og Maskørteamet på Odense Teater.

 

I maskørafdelingen er der to faste maskører samt freelancere. Maskørerne arbejder med alt vedrørende hår og maskering i forbindelse med klargøring og afvikling af prøver og teatrets forestillinger.

 

Om dig

  • Vi forventer, at du er uddannet frisør. Gerne med efteruddannelse som maskør.
  • I samarbejde med lederen af Kostume- og Maskørteamet kan udforme de overordnede linjer for salonen.
  • Tager ansvar for den daglige drift af salonen. Herunder udarbejdelse af vagtskemaer samt indkøb.
  • Du udviser selvstændighed og griber fleksibelt samt løsningsorienteret dine opgaver og er engageret, ansvarsbevidst og service minded.
  • Du må forvente skiftende arbejdstider og en del aftenarbejde i forbindelse med prøver og afvikling af forestillinger. Løn efter overenskomst.

Som projektansvarlig for dine produktioner er du medansvarlig for at få det gode samarbejde på tværs af afdelinger til at lykkes, og du er i høj grad en holdspiller, som er god til at indgå i relationer med mange forskellige mennesker.

 

 

Vi lægger desuden vægt på, at du:

  • Har erfaring. Gerne fra teaterverdenen.
  • Er vant til at arbejde med parykker, herunder tamburering, påsætning, frisering og vedligeholdelse.
  • Har erfaring inden for større og mindre sminkeopgaver.
  • Du har en konstruktiv, struktureret og kreativ tilgang til dine opgaver.

 

Vi tilbyder dig

Odense Teater er en spændende arbejdsplads med mulighed for stor personlig og faglig udvikling. Vi producerer ca. 12 forestillinger om året, som giver dig mulighed for at arbejde bredt med dit håndværk. Du vil foruden nærmeste leder få 10 kollegaer, som vægter det gode samarbejde og faglig sparring højt i en omskiftelig hverdag.

 

Stillingen er en fastansættelse på 37 timer ugentligt. Periodevis aften- og weekendarbejde er en naturlig del af jobbet. Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomsten mellem Dansk Teater og Teknisk Landsforbund.

 

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, så er du velkommen til at kontakte teamleder Mathias August Borg på mail mab@odenseteater.dk eller på tlf. 22 20 16 76.

 

 

Sådan søger du

Ansøgningen sendes pr. mail til job@odenseteater.dk Der indkaldes løbende til samtaler.

 

 

Odense Teater er en af Danmarks tre landsdelsscener, og en regional kulturinstitution med national betydning. Odense Teater er en selvejende institution med et budget på over 70 mio. kr. og Kulturministeriet som hovedtilskudsyder. Teatret har ca. 80 fastansatte, et stort antal periodisk ansatte og et publikumstal på 90.000 tilskuere årligt. På Odense Teater kan man i denne sæson opleve flere end 25 forestillinger, hvoraf cirka halvdelen er produceret i eget hus. Læs mere på odenseteater.dk