Odense Teater | Papmaché-reglen | Odense Teater
Papmaché-reglen

Papmaché-reglen

Store Scene

8. maj - 15. jun. 2024

Spilletider

Mandag-fredag kl. 19.30

Lørdag kl. 16.00

Pris

Fra 110 kr. til 420 kr. 

Varighed

1 time og 35 min. (Ingen pause)

Efter Hella Joofs bestseller

 

Hella Joofs forrygende morsomme bestseller bliver nu til en charmerende forestilling om livets uskrevne regler: Glimmer-reglen, Rub og stub-reglen og mange flere regler om det vi godt ved, men måske nogle gange kommer til at glemme.

 

En kærlig og hjertevarm hyldest til livet og alle dets op- og nedture. Om anklens sexappeal, der blev udkonkurreret af bh-løse bryster og glatbarberede, evigt unge fitnesskroppe. Om at der altid er nogen, der er de bedste, dygtigste og tyndeste. Om misundelse som drivkraft. Om at man SKAL sige det til folk, hvis de har en bussemand vippende i næsen. Og om at den utrolig grimme, hjemmelavede papmachésparegris man har fået i julegave, bliver smuk når man ser, at den er en kærlighedsgave.

 

Glimmer på og op på kaminhylden!

 

Papmaché-reglen er fyldt med rablende og sjove bud på, hvordan vi kan tackle nogle af livets hårde realiteter.

 

 

Fyens Stiftstidende

"Papmachéreglen" er som at se sig selv i spejlet og få hjælp til at forskønne det, man ser."

CPH Culture

"man hygger sig ganske godt undervejs i samtlige 95 minutter"

Læs anmeldelsen

Migogodense

””Papmaché-reglen” er et bombardement af skøre ord og finurlige karakterer”

Læs anmeldelsen

Kjerteminde Avis

"hvis man vil have godt halvanden times begavet og livsbekræftende underholdning, så må man ikke snyde sig for Papmaché Reglen"

RUST

"Man blev blæst bagover af overraskelse, men på den gode måde. Det satte virkelig tankerne i gang."

Læs anmeldelsen

Out and about

"Vi griner af og med skuespillerne, når de hiver fat i nogle af reglerne, og prøver at omfavne de små og store udfordringer og dilemmaer, livet giver."

Læs anmeldelsen

Ungt teaterblod

"Alt i alt er Papmaché-reglen en fantastisk sjov aften i teatret, men også en hjertevarm og livsbekræftende forestilling, der minder os om at værdsætte livet både i de gode og dårlige tider."

Læs anmeldelsen

Iscene.dk

"Papmaché-reglen er en hjertevarm og festlig påmindelse om livets banale sandheder, som vi har en tendens til at glemme."

Læs anmeldelsen

Kristeligt Dagblad

"Latterfremkaldende og charmerende"

Klub/U

"Odense Teaters adaptation af Hella Joofs selvhjælps- og livserfaringsbog Papmaché-reglen høster latter fra publikum i massevis"

- Merete Bach Knudsen.

Læs anmeldelsen

Forestillingsbilleder

Bag forestillingen

Basseret på historien Papmaché-reglen af

Hella Joof

Iscenesættelse

Kamilla Bach Mortensen

Scenograf

Camilla Bjørnvad

Komponist og musiker

Jonas Munck Hansen

koreograf

Esther Lee Wilkinson

Lyddesign

Kim Malmose

Lysdesign

Jonas Bøgh

Produceret i samarbejde med

Gyldendal Group Agency

medvirkende

Gratis
introduktioner

Bliv godt klædt på til Odense Teaters forestillinger med vores introduktioner. Efter introduktionen har du mulighed for at strække benene eller spise inden, du skal se forestillingen. Alle introduktioner er gratis. Du tilmelder dig via link nedenfor.

  • Torsdag 23. maj kl. 18.00 – 18.30
    Mød skuespillerne Malene Melsen og Claus Riis Østergaard der introducerer forestillingen og arbejdet med den.

Måske du også kan lide...

Praktiske informationer

Forestillingen starter på det tidspunkt, der står skrevet på din billet. Dørene til teatret/foyerområdet åbner en time før forestillingen begynder. Dørene ind til salen åbner som udgangspunkt en halv time før forestillingen begynder. Vi ser gerne, at du kommer i god tid, så du kan nå at finde din plads og sætte dig til rette inden forestillingen starter.

Kommer du for sent til en forestilling, og er dørene lukkede, kan du først blive lukket ind i en eventuel pause. Billetter refunderes ikke.

Uanset om du skal i teatret i Jernbanegade eller i kulturhuset Odeon, så anbefaler vi at bruge parkeringskælderen under kulturhuset Odeon, da der rigeligt med plads. 

Der er fire forskellige indgange, og den der ligger tættest på teatret i Jernbanegade er ind/udkørsel via Nørregade lige ved Fakta – den hedder Vest. Hvis du skal i Teatersalen er alle indgange gode. 

Læs mere om parkering

Det er nemt at komme til Odense Teater med den kollektive trafik. Odense Teater ligger kun 5 minutters gang fra Odense Banegård, hvor både regionale busser, bybusser, tog og letbanen stopper. Kryds Østre Stationsvej og gå gennem Kongens Have, og så er du ved teatret.

Se kort her


Skal du se en forestilling i Teatersalen på Odeon, er der letbanestop lige udenfor, og kommer du fra Odense Banegård er der også kun 5 minutters gang.

Se kort her

I Jernbanegade er der gratis garderober, du kan benytte på eget ansvar. Der er dog ikke så mange, så hvis der er fyldt er du velkommen til at tage dit overtøj med ind i salen. 

I Teatersalen i Odeon kan du tage dit overtøj med ind i salen eller benytte garderobestativer på eget ansvar i foyeren.

Det står på din billet, hvor du skal sidde henne i salen. På alle vores scener er der personale til stede, som kan hjælpe dig med at finde din plads. Der er først adgang til salen, når personalet åbner dørene.

På Værkstedet og Foyerscenen er der unummererede pladser. Er du dårligt gående, seende eller hørende kan du henvende dig til en forhuspersonalet og få reserveret en plads i salen.

Du kan altid købe lækre snacks og drikkevarer før forestillingen i vores foyerområder. Du kan bestille dine drikkevarer til pausen inden forestillingen starter, så slipper du for eventuel kø. Du må gerne nyde dine drikkevarer og snacks inde i salen. Vi opfordrer dog til, at larme så lidt som muligt

Nelle's i Jernbanegade
Den populære Odense-kæde Nelle's driver caféen på Odense Teater i Jernbanegade. Så om du skal i teatret og se en forestilling og skal have stillet den lille sult, eller om du bare skal ud og hygge, så klarer de den. Læs mere om Nelle's

Odeon
Skal du opleve en forestilling i Teatersalen i Odeon, så kan du at besøge Café Odeon Social eller Restaurant Schiøtz. Læs mere om Odeons spisesteder.

Hvis der er pause i forestillingen, skriver vi det her på hjemmesiden under den pågældende forestilling umiddelbart inden premieren. Pauserne varer typisk 15 minutter. Vær opmærksom på, hvornår klokken ringer i foyeren - når klokken ringer, skal du gå til din plads.

KØRESTOLE
Kørestolsbrugere har adgang til alle teatrets scener. Ved køb af billet skal du oplyse, at du er kørestolsbruger. Der er indgang til Store Scene for kørestole gennem Café Nelle's Odense Teater. Kontakt teatrets personale, hvis du har brug for hjælp. Det er vigtigt, at du gør opmærksom på at du har en kørestol med når du køber din billet, så vi kan have en plads klar til dig.

TELESLYNGE
Odense Teater har fået teleslynge på Store Scene (Jernbanegade). Af tekniske grunde, som vi ikke kan ændre på, dækker Teleslyngen bedst på række 7-15 (gulv) og samt 1. og 2. balkon – den kan også virke på de øvrige rækker, men her kan vi ikke garantere den bedste oplevelse.

Når vi spiller i ODEONs Store Sal, er der teleslynge på gulv og 1. balkon. På 2. balkon kan der udleveres IR modtagere, som kan bruges sammen med et høreapparat.

Der er ikke mulighed for teleslynge på teatrets andre scener (Teatersalen i ODEON, Værkstedet eller foyerscenen).

Kontakt teatrets personale inden forestillingen for nærmere information.

 

Læs mere vedr. særlige behov under FAQ

I kunsten kan livet kendes